phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:54
Поради: Ідеальний коханець


Мрія будь-якої жінки - люблячий чоловік і пристрасний коханець. Іноді може траплятися навпаки. В деяких випадках у жінки немає ні першого, ні другого.

Пояснення цьому просте - жінка не знає, чого вона сама хоче. Слід знати, що наявність коханця може негативно позначитися на сімейних відносинах, і ви зможете втратити і перше і друге. Адже часто коханці не бажають залишатися з жінкою та її проблемами. Але це теж відбувається з вини жінки - не змогла виховати свого коханця і чоловіка. У справжніх люблячих парах чоловік зможе пробачити і зрозуміти наявність коханця у дружини. Але реакція у нього буде не з приємних - винищити суперника, помститися. Тільки тоді жінки починають розуміти свої помилки, і каятися в них, але це робити вже пізно.

Якщо ви все ж вирішили знайти собі коханця, то, по-перше, простежте за надійністю свого обранця - виконайте кілька перевірок. Якщо ви повністю впевнені в цій людині - придивіться на його ставлення до вас і іншим оточуючим його людям. Зазвичай хороші коханці мають дуже багато знайомих, з якими підтримують дуже хороші відносини. Вони завжди в гарному настрої і готові підтримати всіх, хто має проблеми.

Зовнішність самих хороших коханців може на перший погляд здатися непримітним - маленький ріст, волохаті груди і ноги.

Найбільш сексапільні коханці часто мають лисину або оволосіння на деяких ділянках тіла.

Також найбільш сексуальні коханці - це шатени і брюнети. Часто вони мають свій особливий запах, який змушує вас йти до них і любити їх.
Всі фізіологічні особливості можна пояснити з наукової точки зору, але й вони можуть бути помилковими.

Знайти справжнього коханця можна, тільки керуючись своєю інтуїцією. Ви самі побачите - чи підходить вам ця людина з першого погляду.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2422 | Додав: radymo | Теги: ідеальний коханець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]