phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

00:41
Поради: як обрати професійного адвоката

В наші дні знайти хорошого адвоката в Україні не дуже важко, але і нелегко. Проте багатьом значно допомагає той факт, що є можливість скористатися допомогою Інтернету. Адже, наприклад, відвідавши спеціалізований ресурс ви знайдете собі хорошого юриста. Проте в цій статті ми спробуємо детальніше описати основні нюанси, на які варто звернути увагу при виборі адвоката.

Насамперед важливо, щоб для роботи над певною справою, адвокат був мотивований. Це означає, що складний і тривалий процес був добре оплачуваний. Найкраще, якщо оплата буде погодинною, поетапною або залежати від досягнутого результату.

При особистій розмові з претендентом на роль вашого адвоката слід дізнатися:

1. Чи є у адвоката вища освіту. Юрист повинен чітко вказати, який ВНЗ закінчив і в якому році.

2. Чи має кандидат на роль захисника адвокатський статус. Для отримання такого статусу юрист повинен мати вищу освіту, скласти іспити на підвищення рівня кваліфікації та скласти адвокатську присягу. Тільки після цього юрист стає адвокатом. Всі адвокати вносяться до реєстру адвокатської палати. Такі реєстри знаходяться у вільному доступі.

3. Яку адвокатську освіту має кандидат. Адвокат, крім ВНЗ, обов'язково повинен закінчити спеціальну колегію, бюро або адвокатський кабінет.

4. Який стаж роботи адвоката.

5. Який стаж роботи фахівця в його доадвокатській діяльності.

Сподіваємося, що наші прості, але важливі поради стануть вам в нагоді, та допоможуть зробити правильний вибір. Проте найбільше бажаємо уникати вам ситуацій і проблем, для розв'язання яких потрібно звертатися за допомогою до адвокатів.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1196 | Додав: radymo | Теги: Адвокат | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]