phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:25
Поради повним жінкам
Чим повні жінки відрізняються від худих? Та абсолютно нічим! І худі, і повні дами абсолютно однаково бажають бути здоровими, щасливими, мріють про велику і чисту любов, хочуть подобатися оточуючим і прагнуть виглядати стильно і в той же момент елегантно.

Останнім часом стандарти фігури жінок зазнали дуже великих змін. Адже приблизно двадцять років тому худі жінки зовсім не були в моді. У селищах, селах і маленьких районних центрах все ще існує думка, що худа дівчина має проблеми зі здоров'ям.

Зараз худі моделі з практично недосяжними параметрами фігури заповнюють обкладинки всіх відомих журналів. Але ж досить мало жінок мають параметри в 90-60-90. Не варто впадати у відчай, якщо ваше тіло не зовсім має ідеальний вигляд.

Не виснажуйте себе різноманітними дієтами, які часто сильно шкодять здоров'ю. Потрібно полюбити себе такою, якою ви є насправді. Для цього необхідно знайти свою родзинку, свій власний стиль, неповторний шарм.

Отже, ось кілька нескладних порад для повних жінок:

1. У першу чергу, оточуючі люди звертають увагу не на габарити, а на одяг. Тому повним жінкам необхідно модно одягатися.

2. Повна жінка невеликого росту повинна віддавати перевагу деталі маленьких розмірів, а високій дамі можна дозволити більші аксесуари.

3. Не рекомендується носити взуття з тонким каблуком-шпилькою повній жінці високого зросту.

4. Завжди, жінка, яка йде по вулиці в штанах, виглядає підтягнуто. Прямі темні брюки зроблять вас більш стрункою в очах інших людей.

5. Повним жінкам потрібно уникати прилягаючого одягу. Водолазки і атласні вироби - не ваш стиль.

6. Повна жінка відмінно виглядає з довгим намистом, шарфом. Їй до обличчя підійде яскрава косметика і об'ємна стрижка.

Щиро бажаємо вам завжди виглядати сексуально і привабливо, не дивлячись на параметри фігури.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 3181 | Додав: radymo | Теги: повні жінки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]