phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:54
Поради: що робити, щоб жінка отримала задоволення


Саме слово "задоволення" в словнику трактується як почуття якоїсь радості, від приємних відчуттів. А оскільки всі жінки на нашій планеті - емоційні істоти, то й реагують вони на кожну дрібницю по-різному, при цьому радувати їх потрібно, саме такими дрібницями.

Великою помилкою вважати, що жінка отримує задоволення від близькості тільки в той момент, коли відчуває оргазм. За своєю природою, тіло жінки унікальне, і від кожних дотиків до нього повинні нести емоційний заряд.

Як можна принести задоволення дівчині і які існують способи

Задоволення, яке можна отримати від голосу

Отже, як принести задоволення дівчині? Мала кількість жінок може відмовитися від задоволення, щоб почути голос улюбленого, в інтимній обстановці, який ще і говорить приємні, ніжні слова. А всім відомо народна мудрість, яка говорить, що практично всі жінки люблять саме вухами, багато чоловіків забувають за порогом спальні про це забувають, і воліють знімати одяг зі своїх дам в гробовому мовчанні.

Жінка може розтанути від вчасно сказаних і приємних компліментів. Досить буде фрази "Ти у мене найкрасивіша!" або "Які у тебе гарні очі!". Але тут є деякі нюанси: не варто говорити компліменти, які зачіпають "больові точки" вашої коханої. Жінці з далеко не ідеальними формами не варто згадувати про живіт, талію: вона напевно буде комплексувати з цього приводу. Навіть у таких жінок є свої незаперечні переваги, зверніть увагу на ніжність її рук, запах волосся, і так далі. Дам схильних до повноти не намагайтеся порівнювати з подушечками, пампушками, а ось худеньким буде приємно якщо натякнути що для вас вони - як тендітна коштовність.

Задоволення, яке можна отримати від приємного запаху

Жінки люблять відчувати запах чистого чоловічого тіла, за умови дотримання ним правил гігієни, в тому числі і інтимної. При цьому немає необхідності пахнути дорогими парфумами, жінці буде достатньо відчути запах чистого тіла чоловіка.

Деяким чоловікам не дуже подобається, коли дівчина цілує їх у шию, груди, руки, вони вважають дані дії виключно лише власною прерогативою. Однак і сама жінка, таким чином, теж отримує задоволення від створення контакту з чоловіком, і для неї це так само важливо, як і отримати ласку самій.

Задоволення, яке можна отримати від ніжних дотиків

При інтимному спілкуванні з партнером, жінка не чекає, що він буде сексуальним гігантом. Пріоритетом для неї є порція теплоти від коханого чоловіка. Відчути його можна через ласки і поцілунки, а не ритмічні фрикції. Дівчата готові прощати своїм партнерам провали в ліжку, але відсутність дотиків, ніжності і обіймів можуть не пробачити.

Більше задоволення жінка отримає, коли її будуть просто пестити в перебігу декількох хвилин, а не тримати в позі "Камасутри”. Порції пестощів, отримані як до, так і після статевого акту, дають жінкам унікальну можливість відчути себе щасливою. Лише б чоловіки не забували про це велике правило.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 4124 | Додав: admin | Теги: жінка, отримала задоволення | Рейтинг: 2.5/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]