phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:23
Позбавить від алергії і відновить суглоби проста страва

 

 

Не даремно наші бабусі так часто готували цю страву! Її цілющі властивості вас здивують!

Кістковий бульйон має виняткову поживну цінність і є одним з кращих продуктів!

Як випливає з назви, кістковий бульйон готують з кісток разом з іншими інгредієнтами.

Кістковий бульйон є поживним, здоровим і надзвичайно корисним! Крім того, приготування кісткового бульйону в домашніх умовах дозволяє краще використовувати його цілющі властивості.

Кістковий бульйон підвищує імунітет, запобігає синдрому дірявого кишківника і цьому відмінному засобу проти алергії і харчової непереносимості. Більше того, він також забезпечує метаболічне паливо для клітин в тонкому кишківнику, зміцнює обмін речовин і захищає стінки кишківника.

Окрім допомоги в зціленні травної системи, кістковий бульйон - також дивовижний спосіб підвищити поглинання поживних речовин. Він містить мінерали, які легко вбираються, такі як кремній, фосфор, кальцій і магній.

Кістковий бульйон - дивовижне джерело колагену, білку, виявленого в тканинах кістки, хряща, зв'язок, кісткового мозку і сухожиль. Кип'ятіння кісток дозволяє витягнути цей колаген, який стає желатином.

Желатин корисний для запобігання харчової алергії і захисту стінок травного тракту, що, у свою чергу, запобігає появі захворювань серця і судин і зменшує появу целюліту і зморшок.

Домашній кістковий бульйон також відмінний засіб для зміцнення хрящів, зв'язок і суглобів. Він здатний зміцнювати і відновлювати кісткову тканину.

Ви можете знайти різні рецепти кісткового бульйону, але було науково доведено, що кістковий бульйон, який був об'єднаний зі свіжими овочами, є найбільш корисним.

Також варто згадати, що окрім додавання овочів у ваш бульйон, ви також можете використати кістки різних тварин, птахів і риб.

Приготування кісткового бульйону не займе у вас багато часу і зусиль.

Помістіть кістки у велику каструлю. Наповніть її водою і додайте дві столові ложки яблучного оцту, щоб легше витягнути поживні речовини.
Доведіть бульйон до кипіння.
Зменшіть вогонь і варіть на повільному вогні впродовж 4-5 годин.
Видаліть шар плівки, який з'являється згори кожні декілька годин. Потім додайте зелені овочі, моркву, цибулю, часник і спеції. І варіть на повільному вогні ще 2 години.

При охолодженні процідіть рідину і бережіть в скляній місткості в холодильнику.

Ви можете також підігрівати його перед вживанням і пити як напій.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 725 | Додав: adminA | Теги: відновить суглоби, страва, від алергії | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]