phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:37
Позбавляємося від розтяжок в домашніх умовах


Будь-якій жінці властиве прагнення до краси. Не секрет, що один з компонентів формули краси - це пружна і красива шкіра. На жаль, багатьом жінкам доводиться стикатися з такою проблемою, як розтяжки. Для того, щоб від них позбутися, зовсім необов'язково бігти в косметичний салон і витрачати купу грошей. Спробуйте зробити це в домашніх умовах.

Можливо, хтось не надає значення наявним на шкірі розтяжкам в силу того, що вони не приносять хворобливих відчуттів і дискомфорту. А якщо подивитися на цю проблему з естетичної сторони?

Харчуємося правильно, щоб позбутися від розтяжок

Починайте боротьбу з розтяжками з коректування раціону харчування, харчуйтеся правильно.

Ваша шкіра не зможе виглядати здоровою і красивою без уживання овочів, фруктів, морепродуктів, зелені, волоських горіхів, рослинного масла.

Якщо Ви не любите ці продукти, доведеться пересилити себе. Як говориться, "краса вимагає жертв". Інакше організм буде відчувати дефіцит мінералів, вітамінів та поживних речовин. Ще один не менш важливий момент - вживання великої кількості води.

Як прибрати розтяжки в домашніх умовах

Багато жінок домоглися ефективних результатів у боротьбі з розтяжками в домашніх умовах, використовуючи рослинні масла, які зволожують і живлять шкіру. Мигдальне та оливкова олія, а також масло, яке виготовляється із зародків пшениці, містять багато вітаміну Е, і ідеально підходять для позбавлення від розтяжок.

Втирання масла в область грудей, живота, передпліччя, стегон і литок допоможе значно зменшити або повністю прибрати розтяжки. При виборі виду масла необхідно враховувати тип шкіри:
- власницям жирної шкіри краще скористатися мигдальним маслом,
- якщо шкіра суха, то підійде суміш з мигдалевого масла і олії з пшеничних зародків, взятих в однакових пропорціях.

Ви можете використовувати також ароматичні масла, які сприяють підняттю настрою. Підійде олія неролі, шипшини, розмарину.

Є ще один спосіб боротьби з розтяжками: 0,5 склянки соку алое змішайте з 5-ма краплями вітаміну А і 10-ма краплями вітаміну Е, додайте в цю суміш 0,5 склянки оливкової олії.

Цю суміш 2 рази на день втирайте у проблемні місця, суміш тримайте в холодильнику.

При розтяжках в області живота допоможуть обтирання і масаж (спробуйте зробити антицелюлітний масаж). Дані процедури сприяють поліпшенню кровообігу. Спочатку зробіть масаж, після якого необхідно втерти в шкіру масло, зробити обгортання з застосуванням спеціальної плівки, укутати в теплу ковдру і трохи полежати.

Звичайно, якщо перед Вами стоїть завдання дуже швидкого позбавлення від розтяжок, то краще всього звернутися в салон. Там виконуються обгортання з застосуванням водоростей і лікувальної грязі.

Отже, позбавитися від розтяжок в домашніх умовах можливо, головне підібрати підходящий для Вас спосіб, відкинути лінь і наполегливо рухатися до поставленої мети. Не сумнівайтеся, у Вас все вийде! Але не забувайте, що вдаватися до оперативного втручання для видалення розтяжок небажано.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2229 | Додав: admin | Теги: Розтяжки, пружна шкіра | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]