phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:27
Практична порада: як швидко очистити організм після свят

 

Новорічні страви, як правило, жирні, жарені, копчені, приправлені майонезом та соусами. Їхнє поєднання із алкоголем та солодкими десертами негативно вппливає на організм.

Для відновлення балансу організму необхідно кожного ранку випивати стакан води, який очистить організм на клітковому рівні. Допоможе пришвидшити обмін речовин дихальна гімнастика, яка збагачує клітини організму киснем.

Корисною буде і ранкова прогулянка. Щодня людина повинна пройти, але не пробігти, не менше 2 км. Це нормалізує баланс організму після переїдання та вживання алкоголю. Сприятиме очищенню печінки жирна риба та оливкова олія. При цьому важливо йти до сну не пізніше 23 години вечора. Основне виробництво мелатоніну відбувається із півночі до 4 ранку.

Новорічні свята завжди супроводжуються застіллями та надлишком різноманітних страв. Прийом їжі у вечірній та нічний час, а особливо поєднання жирів, білків, вуглеводів із алкоголем приносить шкоду організму. Переїдання викликає різні хвороби та спричиняє зайву вагу. Серед них порушення мікрофлори кишечника, дисбактеріоз, гастрит, розтягнення кишки.

Додамо, що систематичне відхилення від правильного харчування помітно виснажує організм і згубно впливає на стан здоров’я. Влаштовуйте детокс-канікули, щоб допомогти організму позбавитися від шлаків, токсинів і повернутися в нормальний робочий ритм.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 741 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]