phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:49
Прекрасний вибір - дитячі кеди для хлопчиків

дитячі кеди Дитячі кеди для хлопчиків - практичне і комфортне взуття для активних прогулянок і занять спортом. Підходить як і для повсякденного використання, так і для урочистих випадків. Кеди в святковому образі Вашого сина додадуть родзинку і зроблять його наряд унікальним і несхожим на вбрання ровесників. Однак пам'ятайте, що для офіціального образу кеди не підходять. Ви без проблем зможете знайти підходящу пару кедів для вашого хлопчика, так як існує велика кількість їх різних варіантів.

Дитячі кеди - дуже практичне взуття, так як воно легке, універсальне, а при ходьбі пом'якшуює удари. Кеди підійдуть до душі багатьом маленьким модникам, тому що дизайнери постаралися зробити їх стильними та яскравими.

Чому варто купити дитячі кеди для хлопчика?

  1. Дуже зручні.

  2. Щільно сидять на нозі

  3. можна вибрати модель як і на шнурівці, так і на липучках

  4. легкі

  5. амортизують удари при ходьбі і бігу

  6. широкий вибір всіляких моделей і забарвлень.

З чим і як носити кеди хлопчику?

Так як кеди - взуття спортивне, то для решти одягу вибирати романтичний стиль буде якось недоречно. Ідеально в поєднанні з кедами виглядатимуть джинси або лосини. А верх вибрати вільного крою - футболки, кофти або светри. Добре буде виглядати разом з жилетами і спортивними куртками.

Як вибрати і де купити дитячі кеди для хлопчика?

В оригіналі верх кед роблять з текстилю, а підошву з гуми. Але згодом кеди стали робити і з натуральних матеріалів - замші і шкіри. Саме такий варіант найкраще підійде дитині, щоб ніжка дихала.

На що спиратися при виборі?

1. Нехай ваша дитина при примірці пройдеться по підлозі і скаже, наскільки йому комфортно. Пощупайте відстань між пальчиками і носком, воно повинно бути 1-1,5 см. При цьому стежте, щоб ніжці не було надто вільно.

2. У кедах не передбачений каблук, тому радимо вставити чіп з супінатором для розподілу навантаження по стопі.

3. Взуття зі шкіри або замші буде парким для літа. Тому вибирайте взуття з верхом з тканини.

4. Дивіться, щоб задник був з твердого матеріалу, але з м'якою підкладкою, для того, щоб не натирали ніжки.

Зараз багато взуттєвих фабрик займаються випуском дитячих кедів для хлопчиків. Важливо знайти хорошого виробника, який би відповідав всім нормам якості при пошитті взуття. Кеди також можна замовити і в інтернет-магазині. Так буде навіть зручніше, бо Вам не прийдеться витрачати час на похід по магазинам. Кеди сучасного виробництва відмінно будуть сидіти на ніжці Вашої дитини, і він буде носити їх із задоволенням, бо знайде те, що йому сподобається.

Категорія: Поради щодо працевлаштування | Переглядів: 1404 | Додав: admin | Теги: кеди | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]