phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:15
Причини відсутності сексу після пологів


Пологи - хоч і природний, але разом з цим і дуже складний процес в житті більшості жінок. У зв'язку з цим багато молодих мам відчувають цілком з'ясовні труднощі до повноцінного повернення до сексуального життя. Які ж причини відсутності сексу після пологів можна виділити?

Для початку потрібно розуміти, що пологи в житті кожної жінки проходять особливо, залишаючи разом з тим певні відбитки у свідомості. Але разом з тим змінюється після пологів і тіло будь-якої жінки. Від інтимних відносин потрібно утриматися в перші п'ять-шість тижнів після пологів. Але часто зустрічаються випадки, коли жінки утримуються і більше цього терміну.

В такому випадку можна виділити як мінімум сім причин, чому жінки не хочуть сексу після пологів:

1. Відсутність виділень з піхви. Цей процес є природним у зв'язку зі зниженням рівня естрогену. Але особливо це стосується жінок, у яких менструальний цикл довгий час не поновлювався, так як виділення змащуваної речовини і менструації тісно пов'язані один з одним.

2. Небажання займатися сексом. Перші місяці нового життя даються багатьом жінкам дуже важко і вимагають серйозної адаптації. Вони швидко втомлюються, безсонні ночі вимотують і вже ні про який секс і мови бути не може в найближче майбутнє. Мама зосереджує свою увагу тільки на дитині, її вигодовуванні, догляді за нею. Все це не дає жінці думати про сексуальні розваги.

3. Комплекси, пов'язані з недосконалістю тіла. Пологи вимагають не тільки морального відновлення, а й фізичного. Трохи відвислий животик, набряклість обличчя, поява розтяжок не дуже радують жінку, у зв'язку з цим вона не буде поспішати показувати своє тіло, просто на просто соромлячись. Але це все поправимо, виконуючи комплекс фізичних вправ, молода мама зможе незабаром забути про невеликі невдачі та насолоджуватися повноцінним життям.

4. Зміни в ставленні з боку чоловіка. І це цілком зрозуміло. Ваш коханий чоловік отримав ще одну роль батька, абсолютно нову для нього, тому він багато чого боїться, значить, стає обережним, акуратним, послідовним, намагається зайвий раз не турбувати свою дружину і маму дитини. Нехай він безпосередньо бере участь у догляді за малюком, осягаючи нелегку науку виховання малюка.

5. Зміни у відчуттях. Це стосується не тільки відчуттів під час статевого акту, але й інших, зокрема, дотиків до грудей, може це саме та причина, по якій Ви не хочете сексу. Після пологів, а разом з тим і під час вигодовування, ласки можуть бути не дуже приємними, більш того, можуть викликати дискомфорт і роздратування.

6. Зміна форми грудей під час і після вигодовування дитини. Процес годування ніяк не залежить від форми грудей. Тут велику роль грає її еластичність. Якщо послідовно відмовлятися від годування, то можна не турбуватися про те, що груди втратять свою форму і "відвисне”. Потрібно обов'язково пам'ятати про те, що подальша форма грудей буде залежати від того, як ви годуєте дитину. Якщо мама дає грудям переповнитися, раптом різко кидає годування, часто зціджує молоко, худне або повніє занадто різко - можна вже замислитися про погіршення форми грудей.

7. Несподіване виділення молока. Це може статися під час оргазму і цьому не варто дивуватися. Це природний процес, але в зв'язку з тим, що викликає дискомфорт, на жаль, відбиває прагнення до сексу.

Післяпологовий період дуже складний, але постарайтеся, щоб він не відволікав вас від того, що ви як і раніше любите і цінуєте один одного, розумієте і схвалюєте дії один одного. Тоді й інтимне життя повернеться до вас швидко і без всяких ускладнень, а про причини відсутності сексу після пологів ви і думати забудете!
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2184 | Додав: radymo | Теги: відсутність сексу після пологів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]