phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:48
Природні ліки допоможуть ниркам та серцю - одна крапля - рік життя

 

 А ви знали, що рештки бджолиних тілець мають лікувальні властивості?! Спеціалісти запевняють, мовляв, основна дія бджолиного підмору полягає в очищенні організму та покращенні роботи імунної системи (тоді й з недугами буде легше боротися).

Крім того хітин (основна діюча речовина цих природніх ліків) має протизапальну, антибактеріальну, противірусну дії, регулює обмін речовин, нормалізовує артеріальний тиск. Загалом йдеться про засіб від багатьох недуг, пише Добрий лікар.

То в який спосіб слід вдаватись до такого лікування?

- Для приготування ліків потрібно навесні зібрати сировину, добре висушити й перемолоти. Для приготування спиртової настоянки залийте одну столову ложку сировини 200 мілілітрами спирту (нерідко застосовують горілку чи навіть самогон). Тоді щільно закрийте ємкість і поставте в темне місце, настоювати слід протягом двох - трьох тижнів. Після цього настоянку треба відцідити. Застосовувати - в середньому по 20 крапель тричі на день після їди, - пояснює Ольга Звір, апітерапевт медичного центру.

Такі ліки допомагають при великому спектрі хвороб, зокрема, при серцево-судинних недугах (ішемія, стенокардія, гіпертонія), при захворюваннях судин головного мозку, варикозі, недугах ендокринної системи (при проблемах зі щитовидкою), нирок.

- Якими є поради щодо курсу та дози прийому підмору?

- Курс лікування становить один місяць, після чого слід зробити перерву на місяць і повторити курс.

Зауважу, що найчастіше це лікування починають навесні, адже саме в цьому сезоні загострюються хронічні недуги. І ще одне, на початку лікування дози мають бути меншими, приміром, в перші один - два дня варто приймати по п’ять крапель тричі на день, тоді можна збільшити до десяти, в такий спосіб дійти до потрібного дозування. Робити це слід для того, аби переконатися, що організм не має алергічної реакції на ліки.

Може бути таке, що організм погано переносить саме спиртовий розчин. В такому разі потрібно приготувати відвар: дві столові ложки бджолиного підмору залийте півлітрою води, доведіть до кипіння, тримайте на малому вогні протягом двох годин. Дозування те саме.

А ще бджолиний підмор має зовнішню дію. Тож якщо на стопі є п’яткова шпора, покладіть підмор у шкарпетку. Незабаром проблема зникне.

- Крім того бджолиний підмор є ефективним при наявності аденоми простати та сексуальних порушеннях (мова про імпотенцію та фригідність, - додає бджоляр Володимир Стефанишин. - У таких ситуаціях настоянку бджолиного підмору слід приймати по 15 - 20 крапель після їжі протягом 1 - 2 місяців.

Настоянка бджолиного підмору використовується також для профілактики недоумкуватості та підвищення імунної системи організму. Призначається в дозі, де одна крапля дорівнює одному рокові життя (наприклад, пацієнту 50 років, значить, йому необхідно щоденно приймати 50 крапель настоянки).

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1064 | Додав: adminA | Теги: нирки, серце, природні ліки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]