phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:21
Про бюстгальтер - 7 фактів, які повинна знати кожна жінка

 

 Ми зібрали цікаву та корисну інформацію про предмет одягу, який є в гардеробі кожної жінки.

- Підібрати відповідний бюстгальтер буває зовсім не просто. Під час примірки спробуй застібнути бюстгальтер на середній гачок. При цьому між тілом і тканиною вільно повинні поміщатися два пальці. Якщо у тебе вийшло - цей бюстгальтер ідеально тобі підходить.

- Жіноча нижня білизна червоного кольору очікувано займає перше місце за популярністю у представників сильної статі. Цей факт варто взяти собі на замітку!

- Перучи трусики і бюстгальтери, особливо мереживні, в пральній машинці, варто використовувати спеціальні мішки, що захищають тонку білизну від пошкоджень.

- Носіння неправильно підібраного бюстгальтера може призвести до появи розтяжок на грудях. Як правильно підібрати цей предмет нижньої білизни - див. Пункт № 1.

- Лікарі-мамологи не рекомендують носити бюстгальтери "пуш-ап" з виштовхуючим ефектом більше двох годин на добу. Тиск, який тривалий час відчуває молочна залоза, може призвести до утворення різних пухлин.

- Під облягаючим і напівпрозорим одягом цікаво виглядає бюстгальтер тілесного відтінку, який отримав назву "друга шкіра" (Second Skin). Він шиється з матеріалу з високим відсотком лайкри або нейлону.

- Найдорожчий у світі бюстгальтер коштує 12,5 мільйонів доларів, створений компанією Victoria's Secrets. Цей в повному розумінні слова дорогоцінний предмет прикрашений 3900 каменів, серед яких - рубіни й діаманти.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1128 | Додав: adminA | Теги: бюстгальтер - 7 фактів, які повинна знати кожна жінка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]