phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:50
Про перемогу над хворобою Альцгеймера заявив Ізраїль

 

Найстаріша і найбільш впливова ізраїльська газета опублікувала сенсаційний матеріал про перемогу над хворобою Альцгеймера.

Мова йде про завершення доклінічних випробувань нового препарату, який показав 99% зцілення від цієї невиліковної раніше форми старечого слабоумства. Згідно зі звітом, препарат повністю зупиняє дегенеративні зміни в мозку. У піддослідних мишей були усунені всі симптоми хвороби, і вони показували в тестах такі ж когнітивні результати, як і їх родичі з контрольної групи. До завершення доклінічних випробувань вчені не афішували хід експерименту, через те, що в різних частинах світу ті чи інші лабораторії неодноразово заявляли про успіхи в боротьбі з хворобою Альцгеймера, але все виявлялося лише видаванням бажаного за дійсне.

Лише після того, як була підтверджена і перевірена абсолютна достовірність отриманих результатів, було заявлено про результати експерименту. Повідомляється, що в даний час готується наступна стадія випробувань препарату, він скоро буде доступний хворим в ході клінічних випробувань.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 884 | Додав: adminA | Теги: Ізраїль, хвороба альцгеймера, перемога | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]