phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:34
Про тривалість життя розповість весілля


Люди визначають відповідний термін для весілля, виходячи з припущень про власну тривалість життя. До такого висновку прийшли вчені з Північної Ірландії.

Майже всі найзначніші рішення в нашому житті, на кшталт шлюбів і розлучень, народження дитини і аборту, навчання і роботи ми приймаємо, виходячи з тієї тривалості життя, яку собі визначили на підсвідомому рівні. Якщо людина наміряла собі 90 років, то вона не стане грати весілля в 18 і заводити дітей в 22, як вважають вчені з Королівського університету в Белфасті.

 "Передбачувана тривалість життя на рівні підсвідомості впливає на всі великі рішення, - говорить автор дослідження Даніел Крапп. - Якщо ви збираєтеся жити довго, то не пошкодуєте вкласти роки у власну освіту. А якщо не вірите в довге життя, то виберете швидкий шлюб і народження дітей. Крім того, будете триматися за вже наявного чоловіка, а не подавати на розлучення, щоб шукати нового ".

 Звичайно, ніхто не може знати свою тривалість життя, адже це питання не в нашій владі. Але існують певні чинники, які можуть їй посприяти. Наприклад, здоровий спосіб життя, спокійна робота, вік предків, сімейна історія хвороб.

 Відкриття вчених з Ірландії спростовує популярний аргумент про те, що сімейні люди живуть довше і здоровіше в порівнянні з партнерами, які не оформили стосунки. Різниця між офіційним і цивільним шлюбом поступово змивається після завершення періоду "медового місяця". Для багатьох людей цивільний шлюб накладає менше зобов'язань, він дає їм більшу гнучкість і свободу дій, автономію і можливість особистого зростання.
Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1672 | Додав: radymo | Теги: тривалість життя, весілля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]