phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:57
Пробіотики або живі бактерії та сексуальність

Кисломолочні продукти - ключ до сексуальності

Вчені з Кембриджського університету, штат Массачусетс з'ясували, що кисломолочні продукти, зокрема йогурти, можуть підвищити жіночу сексуальність. Єдина умова – в них повинні міститися пробіотики, повідомляють зарубіжні ЗМІ.

Тепер пробіотики або живі бактерії борються не тільки із зайвою вагою, але і підвищують самооцінку і приваблюють чоловіків. Ерік Альма і Сьюзен Ердман спробували з'ясувати, в чому секрет йогурту. Спочатку вони провели дослідження на мишах, які показали помітне поліпшення травлення і зниження ваги.

Ерік Альма вважає, що між жіночою сексуальністю та корисними бактеріями, які живуть у кишечнику, є прямий зв'язок. В організмі людини в 10 разів більше бактерій, ніж людських клітин. Зовсім не від набору генів і клітин залежить сексуальність, а від бактерій. Були проведені досліди на мишах. Одну групу посадили на спеціальну дієту, а інший давали ванільний йогурт з пробіотиками. Одним з перших наслідків, на які вчені звернули увагу, була зміна шкірки. У гризунів, яким давали йогурт, вона стала вражаюче блискучою.


Медики стверджують, що блискуче хутро – не єдине, на що здатні пробіотики.  Мишки стали значно стрункішими. У них змінилася поведінка і  у фізіологічна будова. У самок спостерігалося збільшення яєчників. Йогурт з пробіотиками позитивно вплинув на самців: їх фертильність збільшилася. На даний момент дослідники продовжують свої досліди, щоб дізнатися, чи впливають пробіотики на жіночу родючість. Принаймні, стан волосся, шкіри і вагу вони можуть змінювати.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1927 | Додав: adminA | Теги: живі бактерії та сексуальність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]