phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:57
Продукт, який збереже молодість надовго

 

Мед має унікальні цілющі властивості. Але він приносить користь не тільки під час внутрішнього споживання. Мед ефективно застосовують у косметології. Він складається із каротинів, які поліпшують стан шкіри, та вітамінів В і С.

Як повідомляє “Народна Правда” із посиланням на “Lady health”, для догляду за шкірою та омолодження фахівці рекомендують використовувати маски на медовій основі двічі на місяць. Для цього необхідно взяти одну столову ложку меду у поєднанні із сирим яєчним жовтком. Цю суміш збити, змазати нею обличчя і залишити на 20 хвилин, потім все ретельно змити.

Другий варіант зволожуючої маски полягає у змішуванні двох столових ложок меду із чотирма столовими ложками лимонного соку. Суміш також тримати на шкірі протягом 20 хвилин, потім наносити крем. Мед використовують для тонізування, зволоження, регенерування шкіри. Також він запобігає запаленням шкіри, обвітрюванню, передчасному старінню.

Як раніше писала “Народна Правда”, дослідження фахівців Гарвардського університету показало: проста зміна в харчуванні може допомогти жінкам відкласти настання клімаксу.

Нагадаємо, що гранатовий сік відомий своїми корисними властивостями для здоров’я серця і сексуальних можливостей людини, однак фахівці виявили, що цей напій також корисний в боротьбі з віковими змінами людського тіла.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 764 | Додав: adminA | Теги: продукт, молодість надовго | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]