phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:56
Продукти-вбивці зору

 

На погіршення зору впливає багато факторів. Одним із них є щоденний раціон харчування. Найнебезпечнішими ворогами органів зору є продукти насичені вуглеводами, хліб та харчові добавки.

Як пише “НАРОДНА ПРАВДА” з посиланням на “Opticlub”, причиною короткозорості може стати навіть звичайний хліб. Продукт містить рафінований крохмаль, який підвищує рівень інсуліну під час травлення. А це в свою чергу призводить до зменшення сполучного білка, що погано діє на очне яблуко.

Сітківка ока страждає через надмірне споживання вуглеводів, які містяться в рисі, макаронах і булочках. Дієтологи рекомендують за можливістю обмежити себе у хлібо-булочних виробах та споживати більше зелених овочів. Не менш шкідливими для очей є сухарики, чіпси, жувальні гумки, солодощі, соуси, напої з різними харчовими добавками, барвниками, ароматизатори.

Як раніше зазначала “НАРОДНА ПРАВДА”, зір із віком завжди погіршується. Цьому сприяють звички людини багато часу проводити за моніторами комп’ютерів та іншими електронними гаджетами. Лікарі радять не забувати про щогодинну гімнастику для очей та інші мудрі поради, які допоможуть вберегти здоровими органи зору.

Нагадаємо, що довготривала робота за комп’ютером негативно відображається на стані здоров’я зорових органів. Якщо ігнорувати перші симптоми погіршення зору, то скоро можуть виникнути серйозні проблеми.

 

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 860 | Додав: adminA | Теги: продукти, вбивці зору | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]