phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:57
Прогноз погоди для росіян
Відлига в центрі європейської частини Росії настала ненадовго - це всього лише епізод триваючої зими, засмутили метеорологи. У понеділок і вівторок в денний час в регіоні ще буде досить комфортно, місцями можливий невеликий сніг, а з середи погода стане вкрай нестійкою, повідомляє сайт pogodnik.com.

Погодник 

У ніч на вівторок мороз посилиться до мінус 4-11 градусів, місцями до мінус 12-17, але вдень знову буде відлига. У ніч на середу знову очікується мінус 4-11, а в ніч на четвер вже мінус 6-13, а місцями навіть до мінус 18. Вдень температура повітря буде підвищуватися до невеликого плюса, прогнозують синоптики.

При цьому з середи на фоні падіння атмосферного тиску посилиться вітер, його пориви сягатимуть 15 м / с. А хмарна погода з опадами у вигляді снігу та мокрого снігу буде чергуватися з проясненнями в хмарному покриві.

У ніч на п'ятницю буде від нуля до мінус 7, але останній день робочого тижня і перший день календарної весни буде заключним у цьогорічному періоді, повідомляють метеорологи pogodnik.com.

Згідно з їхніми прогнозам, у вихідні в регіон почне проникати більш холодне повітря. Часом пройде сніг, закружляють слабкі хуртовини. До вечора суботи похолодає до мінус 5-12, а в неділю показники термометрів продовжать знижуватися.

У столичному регіоні потепління, що почалося в останній тиждень лютого, також обернеться похолоданням в перші дні березня, повідомляє сайт Гідрометцентру.

У ніч на вівторок в столиці очікується близько мінус 5, по області мінус 4-9. Вдень у Москві потеплішає до плюс 1-3, в Підмосков'я очікується від мінус 2 до плюс 3. На фоні падіння атмосферного тиску північно-західний вітер посилиться до 4-9 м / с.

У середу тиск продовжить падати, пориви вітру сягатимуть вже 15 м / с, а погода стане вкрай нестійкою. Пройде невеликий сніг, місцями можлива заметіль. Вночі в Москві близько мінус 5, по області мінус 4-9. Вдень у столиці буде близько 0, по області від мінус 4 до плюс 1. Така погода неминуче призведе до утворення ожеледі на дорогах.

Невеликий сніг пройде і вночі в четвер, в столиці похолодає до мінус 7-9, по області до мінус 6-11, місцями до мінус 16. Вдень знову "потече": в Москві температура підвищиться до плюс 2, у Підмосков'ї до мінус 2 плюс 3. Опади пройдуть у вигляді снігу та мокрого снігу, а пориви вітру знову можуть досягати 15 м / с.

У п'ятницю, 1 березня, буде хмарно з опадами у вигляді снігу та мокрого снігу. Вночі в Москві і по області очікується мінус 1-6, вдень потеплішає до плюс 3. А у вихідні регіон накриє холодний атмосферний фронт і станеться помітне зниження температури: протягом суботи стовпчики термометрів опустяться до мінус 10 градусів, попереджають синоптики. Більш довгострокових прогнозів вони поки не дають.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 2563 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]