phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

11:30
Програма омолоджуючого догляду за шкірою, якщо вам за сорок
 

Якщо вам за сорок, то ви вже можете помічати в себе все більше зморшок навколо очей, рота і на лобі, а колір обличчя стає тьмяним, шкіра сухою. На щастя, є способи, які допоможуть вам поліпшити стан шкіри обличчя. Отож, Radymo.com розповість, що можна зробити, щоб домогтися більш здорової і сяючою шкіри?
За ці роки ви, напевно, розробили хорошу програму по догляду за шкірою, її очищенням і зволоженням. Тим не менше, якщо вам за сорок, то це час, коли потрібно переглянути і трохи змінити свій режим догляду за шкірою. Скільки часу вам знадобиться, щоб зробити це, буде залежати від того, як ви доглядали за своєю шкірою до цього.

Змініть свій режим догляду за шкірою

Коли мова йде про догляд за шкірою після сорока років, дерматологи кажуть, що якщо ви захищали свою шкіру від Сонця, то можете не помітити великих змін на своїй шкірі. Але якщо ви не робили цього, тоді у вас обов'язково з'являться зморшки і мімічні лінії, коли вік вже буде за сорок.

Тому Radymo.com пропонує вам скористатися деякими простими порадами:

Використовуйте більш ефективні засоби. Якщо ви ще не використовували кошти для омолодження шкіри, то пора вже починати. Зверніть увагу, на такі потужні компоненти, як оксикислоти і ретиноїди, які стимулюють вироблення колагену, допомагають зменшувати появу зморшок і складок, і домагатися більш молодої і сяючої шкіри. Зауважимо, що ретиноїди можна купити тільки за рецептом лікаря, тому зверніться до свого дерматолога.

Ретинол - це потужний омолоджувальний інгредієнт, отриманий з вітаміну А, такий же як ретиноїди, але його можна знайти у вільному продажі.

Альфагідроксікислоти можуть творити чудеса, розгладжуючи шкіру і покращуючи її колір.

Перегляньте свій тип шкіри. З віком не тільки шкіра втрачає колаген і пружність, а ще й змінюється тип шкіри. Зазвичай шкіра стає сухішою і навіть якщо все життя у вас була нормальна шкіра, у вас може з'явитися необхідність почати купувати засоби для сухої шкіри. Придбайте собі зволожуючі засоби і замініть легкі лосьйони на більш щільні креми для обличчя.

Зверніть увагу на вугровий висип. Ви можете здивуватися, якщо у вас з'явиться вугрі, коли вам стукне сорок. Причина тому гормональний збій. Боротися з такою проблемою можна за допомогою легких коштів, створених спеціально для зрілої шкіри, які містять більш щадні компоненти для відлущування і очищення пір. Не забудьте використовувати легкий зволожуючий засіб.

Також пам'ятайте, що акне легко переплутати з куперозом, станом, коли шкіра має почервонілий вигляд, опухла і на ній є горбки, що нагадують прищі. Так як ваші вугрі можуть ними і не бути, зверніться до лікаря за консультацією і установкою точної діагнозу. Лікар також може прописати вам ефективні препарати, які ви не купите в вільному продажі.

Модернізуйте свій догляд за шкірою

З віком жінки починають наносити все більше макіяжу, щоб приховати недосконалості. А це справляє тільки зворотний ефект: товстий шар основи і пудри створюють вульгарний вигляд і навіть можуть підкреслити зморшки і складки, забиваючись в них.

Замість того, щоб приховувати свої недоліки, ви можете виглядати краще і молодше, зауважує Radymo.com:

Будьте вибагливі. Замість нанесення великої кількості косметики, зупиніться на основних засобах. Що має бути у вас обов'язковим? Зволожуючий засіб, що маскує засіб, тональний зволожуючий засіб, помада для губ і рум'яна для щік і чорна туш.

Вибирайте кремоподібні зволожуючі засоби. Макіяж, що має кремоподібну структуру, не буде забиватися в ваших зморшках, він допоможе вашій шкірі бути більш свіжою та еластичною.

Використовуйте більш світлі тони. Вибирайте більш світлі рум'яна (наприклад, персикові або світло-рожеві) і світлі відтінки тіней для очей. Для повік краще використовувати середні тони, а світліші відтінки можна наносити трохи нижче надбрівних дуг.

Виділяйте губи і брови. Експерти радять використовувати олівці для губ натуральних відтінків, щоб підкреслити лінію губ. Якщо у вас нечітка форма брів, скористайтеся тінями для повік, щоб підкреслити брови. Але намагайтеся вибирати тон, близький до кольору ваших брів.
Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2126 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]