phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:13
Прокидаємося в гарному настрої

Як прокинутися в гарному настрої?

Гарний настрій з ранку - запорука цікавого і хорошого дня.

Важливо вивільнитися від неприємних спогадів і думок, які накопичилися протягом дня. Лягаючи спати, думайте про щось хороше і приємне, згадуйте про улюблених вам людей.

Прокидатися потрібно не під оглушливий і противний звук будильника, а під неголосну приємну мелодію. Різкий і неприємний звук завжди стрес для організму.
Якщо відчуваєте нездужання або якийсь дискомфорт, то корисно помасажувати вуха. Цим простим способом ви розбудите тіло, а щоб прокинулась свідомість досить включити світло в спальні. Якщо за вікном світить яскраве сонце - зовсім чудово.

Вранці дуже корисна легка гімнастика, яку краще починати з потягування, нахилів і поворотів в різні сторони. Закінчити її можна декількома присіданнями.
Потім потрібно привести себе в порядок, бажано душ прийняти контрастний. Він підбадьорить вас на весь день.

Особливу увагу зверніть на сніданок. Він повинен бути смачним і поживним. Посуд також підніме настрій, він може бути яскравого теплого кольору. До речі, червоний посуд сприяє підвищенню апетиту.

Фахівці радять включити в раціон продукти з яскраво вираженим смаком, кольором і ароматом. Сир дуже поживний і ароматний продукт, він добре підходить до сніданку. Крім сиру можна з'їсти апельсини, горіхи або сухофрукти. Жири вранці краще не вживати, якщо тільки це не зима, так як вони можуть блокувати вироблення серотоніну - основного гормону радості. Отже, краще віддайте перевагу листочку свіжого салату замість вершкового масла.

Перед виходом з будинку погляньте в дзеркало. У ньому ви повинні побачити красиву, свіжу і впевнену в собі людину. Найголовніше - налаштувати себе на позитив, намагатися не думати про неприємні речі.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1431 | Додав: adminA | Теги: прокинутися в гарному настрої | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]