phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:59
Радіатори опалення: які вибрати, де купити

радіатори У наш час більшість людей віддають перевагу сталевим радіаторам, великий вибір яких можна подивитися і вигідно придбати в Україні онлайн. Тут радіатори опалення ви також зможете купити за вигідною ціною. У той же час в даній статті ми зупинимося і на інших видах радіаторах.

Алюмінієві радіатори - один з нових видів опалювальних приладів. Широке застосування отримали з початку будівельного буму середини нульових. За розцінками будівельних магазинів, вони є мало чи не найдешевшим приладом систем опалення, серед інших. Але, як правило, на центральному опаленні встановлювати ці прилади не варто. Виключно з монтажного досвіду - алюмінієві радіатори сильно засмічуються при отриманні нагрівача від котелень або від індивідуального теплового пункту. Тому рекомендовано ці радіатори встановлювати на автономному опаленні. Хоча в будівництві йдуть на порушення цього правила через маленьку вагу, простоту монтажу і компактності алюмінієвого радіатора.

Самим непоширеним видом батарей є біметалеві радіатори, які складаються зі сплаву алюмінію і сталі з незначним додаванням міді та латуні. Рідко використовуються в багатоквартирних будинках або технічних приміщеннях, а все більше в індивідуальних житлових будинках, підключених до газового опалення. За вартістю дешевші чавунних, компактніші - сталевих, легкі в монтажі та експлуатації, але набагато важчі алюмінієвих. Процес виробництва цих радіаторів тривалий, через що у вільному продажу їх не знайти. Хоча в цьому і плюс, так як замовити їх можна в конторі, яка вам їх і встановить.

Звертати увагу на колоріфери і регістри не раджу взагалі. Два цих типи радіаторів призначені для південних територій. Встановивши їх в квартирі, найімовірніше ви будете мерзнути на протязі всього опалювального сезону. Навіть якщо зима в вашому регіоні не така вже й сувора!

Підводячи підсумок, хотілося б відзначити, що величезну роль в опаленні вашої квартири грає правильний технічний розрахунок енергоємності приміщення, виходячи з якого і варто робити вибір радіаторів, які підходять саме вам.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1189 | Додав: radymo | Теги: радіатори опалення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]