phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:11
Радимо дотримуватись перед сном певних правил, щоб виглядати краще за всіх

Заходите на официальный сайт компании Глобал Холидей/Global Holiday и приобретите себе по выгодной цене туры на Шри Ланку или же в любую другую экзотическую страну, чтобы сполна насладиться жизнью и ее прелестями.


Оскільки протягом дня наші клітини відчувають на собі вплив навколишнього середовища, то нічний сон їм просто необхідний, щоб відновиться, а особливо, якщо ви квартири подобово у Львові зняли вигідно завдяки сайту kakdoma.com.ua. Якщо при цьому ви будете користуватися нічним кремом, то процес відновлення прискориться в рази. Зараз Radymo.com розповість Вам детально про те, які "процедури" варто зробити перед сном, щоб на ранок виглядати здоровою, бадьорою і відпочившою.

1. Сон просто необхідний.

Одне з найважливіших правил краси - сон. Чим раніше ви ляжете спати, тим будете краще виглядати. Корисно знати, що мелатонін (гормон, який сприяє нормалізації сну і бореться зі стресами) виробляється в організмі, в проміжку з вечора і до четвертої години ранку. Чим раніше ви заснете, тим краще для вашого організму. Між іншим, Софі Лорен лягала спати не пізніше 9:00 вечора, завдяки цьому вона в свої 71 виглядає привабливо.

2. Все можна вирішити.

Коли у вас виникають проблеми зі шкірою, то вам допоможуть наступні дії: на очищену шкіру нанести засіб проти прищів (наносите точково), але зволожувальний крем використовуйте на все обличчя.

Пам'ятайте про те, що самостійні експерименти із засобами по догляду за шкірою лиця можуть зіграти з вами злий жарт. Тому рекомендуємо вам звернутися до фахівця. Він зможе підібрати засіб, що підходить вам за всіма показниками. І вам не доведеться боятися, що одного разу ви прокинетеся вранці і виявите на обличчі незрозумілі плями, від яких складно буде позбутися.

3. Маска для обличчя.

Якщо хочете, щоб ваша шкіра "сяяла здоров'ям", то перед сном радимо зробити маску. Рекомендуємо ліфтингові і очищаючі маски. Також гарні маски, які стимулюють кровообіг, при цьому виводиться зайва рідина - яка вашому організму зовсім не потрібна.

4. Релакс.

Також буде корисним прийняти ванну перед сном. Вона може бути з морськими водоростями (різні екстракти) або морською сіллю. Такі ванни допоможуть розслабитися і вивести з організму токсини і шлаки (скупчилися за день). Не забудьте після прийняття ванни нанести антицелюлітні гелі та креми. Вночі, крем допоможе активізувати роботу ферменту, який відповідає за розщеплення жирів (ліпаза).

5. Засоби для "нічного догляду".

Чи знаєте ви, що в таких питаннях, як зволожувальний крем - те, що вам треба, можна сказати, що це самий оптимальний варіант. Оскільки волога, яка потрапляє в клітини, не тільки підвищує тонус шкіри, але і вирівнює зморшки. При цьому ми не радимо вам змішувати нічні і денні креми, тобто користуватися ними не в "призначений час". Справа в тому, що між ними величезна різниця, так: нічний для відновлення, денний для укріплення. Пам'ятайте про це.

Не робіть цього на ніч:

1. Нічний крем не слід наносити товстим шаром. Якщо ви порушите це правило, то шкірі нічим буде дихати, крем просто перетвориться на маску, при цьому зіб'ється терморегуляція.

Очищенню шкіри сприятиме наступна вправа: ляжте на спину і, не сильно натискаючи, масажуйте живіт за годинниковою стрілкою. Також це буде сприяти і травленню.

Нічний крем слід наносити на шкіру, за півгодини до сну. Наносите його потрібно тонким шаром, і промокніть через деякий час серветкою (хвилин через 5).

2. Пам'ятайте, що якщо ви не хочете набряків, то не приймайте на ніч ніякої рідини, навіть кефір.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 2471 | Додав: radymo | Теги: гарно виглядати, сон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]