phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:22
Ранкові звички - три найбільш шкідливі

 

 

Три найбільш шкідливі ранкові звички

Іноді, вставши “не з тої ноги”, весь день псується, у результаті люди роздратовано збираються на роботу, нашвидкуруч закінчують справи. Це погіршує настрій та знижує продуктивність впродовж всього дня.

Щоб цього не допустити, потрібно викорінити зі свого життя ці 3 шкідливі звички, пише 24apteka.

1. Різко вставати з ліжка

Навіть якщо ви проспали, не варто одразу спішити виконувати щоденні справи. Все тому, що кровоносна система і вестибулярний апарат не встигають перебудуватися при різкій зміні положення тіла з горизонтального у вертикальне. Через це у людини може виникнути запаморочення. Тому відмовтеся від різкого вставання, заводьте будильник на пару хвилин раніше, щоб у вас була можливість прийти в себе, потягнутися, розім’ятися.

2. Приймати гарячий душ

Гаряча вода здатна сушити шкіру. Ця процедура ніяк не бадьорить тіло, на відміну від прохолодної. Особливо небезпечно приймати гарячий душ у холодну пору року, оскільки підвищуються ризики захворіти. вийшовши на вулицю з розпареною шкірою. Найкраще вмиватися прохолодною водою.

3. Замість сніданку – чашка кави та сигарета

Деякі звикли починати свій день з чашки кави та сигарети. Це один з найшкідливіших способів починати свій день. Вживання кави натщесерце підвищує рівень кислотності шлунка, провокуючи розвиток виразки і гастриту. Тому не варто відмовлятися від сніданку.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 709 | Додав: adminA | Теги: три найбільш шкідливі, ранкові звички | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]