phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:53
Ранковий секс - найкращі ліки

Британським ученим - сексологам з Королівського університету Белфаста вдалося цілком переконливо довести, що ранковий секс можна сприймати, як найкращі ліки з числа безкоштовних. Подібне проведення часу замінює ранкову зарядку, так як відбувається зміцнення м'язів грудної клітки, рук, сідниць, таза. Може покращитися кровообіг і натренуватися дихання.

Тут і  профілактичний ефект, оскільки стають менше ризики серцево-судинних захворювань, потужний удар вдається нанести по артриту і мігрені, знизити ризики захворювання на діабет, спалити не менше трьохсот калорій.
Вчені з Шотландського університету Пейслі також вивчали поведінкові особливості людей, які є прихильниками ранкового сексу. З'ясувалося, що ті, хто займався сексом перед тим, як експеримент почався, виявилися в меншій мірі схильними до стресу, їх кров'яний тиск після закінчення випробувань швидше приходив в норму.

Дослідники навіть винесли вердикт: якщо займатися сексом вранці три рази на тиждень, спокій, стрункість, профілактика багатьох захворювань будуть гарантовані.
Треба знайти гармонію

Прийнято вважати, що причину любові до ранкового сексу можна пояснити тим, що з семи до восьми ранку концентрація тестостерону в крові чоловіків максимальна. У жінок максимум сексуальної активності відзначають у вечірній час. Але варто взяти до уваги, що добове гормональне коливання у жінок не таке сильне, як у чоловіків. До того ж з роками відмінності між ранковою та вечірньою гормональною активністю у представників обох статей потроху стираються.
Чим гарний ранковий секс

Секс можна вважати кращою зарядкою. Вибираючи між зарядкою і ранковим сексом, велика кількість людей схиляється на бік другого.
По ранках більше сил. Ближче до вечора досить часто на секс не залишається ні настрою, ні сил. Є тільки втома після непростого робочого дня. Секс забезпечує заряд бадьорості на день - все завдяки ендорфінам.

Аргументи проти
Варто вислухати і аргументи противників ранкового інтиму. Багато хто вважає, що кава краще сексу. Представники британської телекомпанії UKTV провели масштабне опитування, в ході якого опитували людей про вподобання при пробудженні. З'ясувалося, що тільки кожній сотій жінці подобається, коли ранок почнеться з ласки. В більшості своїй жінки воліють ранкову каву. У середовищі чоловіків справа йде ще гірше. Ранковий секс по душі тільки п'яти відсоткам.

Секс на швидку руку апріорі не може бути хорошим. Спонукати себе розліпити очі раніше дзвінка будильника по силам тільки самим вольовим натурам.

Що думають сексологи

Сексологи і психотерапевти вважають, що увагу варто приділити біоритмам в парі. У багатьох випадках розбіжність у часі відіграє негативну роль в сексуальних взаєминах. Коли в парі кожний з партнерів «жайворонки» - ранковий секс для них може бути переважним. Але коли в парі різні часові «смаки», це стає дисгармонійним фактором.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 4313 | Додав: adminA | Теги: ранковий секс | Рейтинг: 2.6/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]