phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:27
Реальне ставлення чоловіків до жіночого оргазму експерти дізналися

 

Університет Мічигану досліджував психологічну реакцію чоловіків на жіночі оргазми. Проведено експеримент за участю 810 чоловіків (середній вік - 25 років).

У центрі уваги перебували почуття чоловіків, які ті відчували, коли партнерка досягала оргазму. Виявилося, якщо чоловік дуже радів цьому факту, то він часто починав сприймати жіночий оргазм як своє особисте досягнення.

Тим часом, акцент на оргазмі призводить до зайвого психологічного тиску на чоловіка. А це загрожує проблемами в інтимній сфері, попереджають фахівці.

До речі, як показало раніше проведене дослідження, для 57% чоловіків головною метою під час сексу виявилося одночасне з партнеркою досягнення оргазму. Це було важливо і для 46% жінок.

89% опитаних пар вдавалося одночасно досягти оргазму. 37% респондентів в половині випадків отримували оргазм в різний час. Також дослідники з'ясували, що задоволення в процесі сексу відчували приблизно 75% чоловіків і лише 28% представниць прекрасної статі.

 

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 889 | Додав: adminA | Теги: експерти, жіночий оргазм, ставлення чоловіків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]