phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:10
Рятує від смерті пиво

 

Вчені зі Швеції та Фінляндії повідомили, що пиво має властивості, які допомагають запобігти розвитку хвороби Альцгеймера.

В хмільному напої містяться речовини, що значно уповільнюють розвиток амілоїдних бляшок. Наразі механізм функціонування та дозування пива для лікування не повідомляється.

Науковці проаналізували зв'язок між накопиченням бета-амілоїдів в головному мозку та споживанням різних видів алкогольних напоїв. В дослідженні взяли участь 125 жителів Фінляндії віком від 35 до 70 років, які врешті померли з різних причин.

Вчені аналізували спожитий алкоголь, концентрацію бета-амілоїдів та наявності четвертої ізоформи аполипопротеїну Е, який є найважливішим генетичним фактором ризику появи хвороби Альцгеймера.

Щільність бета-амілоїдів в пацієнтів зростала, однак в тих, хто споживав пиво вона скорочувалась, з невідомих поки причин.

Нагадаємо, що в 2015 науковці з Китаю довели, що ксантогумол, який міститься в хмелі захищає від руйнування клітини головного мозку і здатен запобігти хворобі Альцгеймера.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1039 | Додав: adminA | Теги: рятує від смерті пиво | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]