phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:02
Секрет довгої молодості - омолодження обличчя

 

Хто з представників прекрасної статі не хоче залишатися завжди молодою та вродливою? Кожна жінка хоче виглядати в 40 і більше на 25. На перший погляд це здається неможливим, але способи існують.

Як тільки жінка бачить перші зморшки на обличчі, дехто з них не замислюючись, відправляються в магазин дорогої декоративної косметики, а що ще гірше йдуть прямо на запис до пластичного хірурга або косметолога для проведення нехірургічних процедур по омолодженню шкіри.

Питання тільки в ціновій політиці, в сучасному світі ми маємо безліч видів омолодження шкіри обличчя. Але перш ніж йти на такий ризик, варто заздалегідь подумати про наслідки, які можуть негативно вплинути на шкіру в подальшому. Наші мами і бабусі не знали про хірургічні операції і втручання косметологів. За часів дефіциту про дорогі креми могли тільки мріяти, але при цьому виглядали не гірше, ніж жінки в сучасному світі.

В чому секрет? Народні засоби завжди викликали належний інтерес з боку жіночої статі. Те, що росте натуральним шляхом, грубо кажучи, на наших городах, дає результат кращий дорогих кремів. Доглядати за шкірою обличчя і бути завжди молодими - це не наука, а всього лише спритність рук і певні знання.

Лід

Кубики льоду, заготовлені в морозильній камері, є у кожного. Якщо подивитися на людей, які живуть в більш холодних країнах, то варто зауважити, що вони виглядають набагато молодше, ніж жителі теплих країн. Холод змушує циркулювати кров і якщо вранці протирати кубиками льоду шкіру обличчя, результат буде помітний вже після декількох процедур. Шкіра стане більш пружною, свіжою на вигляд і збереже свою молодість. Завдяки тимчасовому охолодженню, а пізніше, коли шкіра почне набувати свою температуру, відбувається гра судин, що допомагає нам зберегти красиву і молоду зовнішність.

Самомасаж обличчя

Як і раніше було відзначено, що секрет молодої шкіри закладений в грі судин. Самомасаж особи - це ще одна унікальна процедура, яка дає свої результати при найменших затратах. Масажними, круговими рухами пальців масажуйте своє обличчя, по напряму вгору. Ні в якому разі не варто робити рухи вниз, щоб не відтягувати шкіру обличчя. Рухи вгору підтягують шкіру обличчя і не дають їй обвисати. Згодом у багатьох жінок опускаються куточки губ вниз. Щоб уникнути цього завжди рухи самомасажу повинні бути спрямовані вгору. Перед процедурою необхідно очистити шкіру, щоденним засобом або скрабом.

Для самомасажу використовуємо олію: чайного дерева, обліпихи, виноградну. По-перше, масло дає своє ковзання, а по-друге розкриває пори, даючи можливість вийти підшкірному бруду назовні. Масло дуже позитивно впливає на шкіру в цілому. Масажуйте 10 хвилин, після чого варто протерти обличчя тоніком. На ватному тампоні залишиться бруд, який перебував у вас під шкірою. Цю процедуру можна робити 2-3 рази в тиждень.

Правильне харчування і спорт

Здорова їжа і спортивні навантаження запорука здорового тіла, зовнішнього вигляду і нашого довголіття. Як мінімум вживайте 1,5 літра води в день. Займайтеся спортом, навіть мінімальні навантаження допоможуть тримати тіло підтягнутим і молодим. Відмовтеся від шкідливої ​​їжі, навіть якщо вона виглядає дуже смачно. Перш ніж з'їсти черговий гамбургер або салат з майонезом, поміркуйте про те, як це виллється на вашу зовнішність в майбутньому. Необхідно любити себе не тільки дивлячись в дзеркало, але і піклуватися про те, як ви виглядаєте зсередини. В першу чергу наші проблеми зовнішності через недбале ставлення до себе зсередини.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua про те, які продукти можуть вплинути на продовження молодості. Вживання яєць, креветок, солодкої картоплі, чорничний і зелений чаї допоможуть зберегти вашу молодість.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1030 | Додав: adminA | Теги: омолодження обличчя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]