phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:04
Секс влітку. Курортний інтим

Багато дівчат люблять секс влітку, особливо це стає популярним в період літніх відпусток. Виїжджаючи на курорти, представниці прекрасної статі люблять мати швидкоплинні романи. Це необхідно для підтримки психологічного тонусу і емоційного розвантаження. Але слід знати декілька правил, щоб інтим в теплу пору року пройшов без зайвих проблем. По-перше, потрібно уникати інтимної близькості на пляжі. Наскільки би це не здавалося романтичним і пристрасним, сонячні опіки, отримані в поривах пристрасті, зіпсують всі дні літнього відпочинку.

Основні правила річного сексу за кордоном

Хвороби є в будь-якій країні. Особливо, жіночий організм - ідеальна мішень для хвороб, проти яких немає імунітету. Це виходить з причини того, що деякі захворювання просто не зустрічаються в країнах колишнього СНД, а в інших країнах їх вистачає з надлишком. Так що, слід оберігатися не тільки зі своїм партнером, але і від безлічі інфекцій. Наскільки б річний секс не був прекрасний, крім задоволення, він несе великий ризик і загрозу ускладнень. Це стосується не тільки жінок, а й чоловіків, так як сильна половина людства також не байдужа до інтимних насолод у відпустці.

Особливо небезпечні регіони світу

Азія славиться не тільки теплими курортами, але і несприятливим кліматом для мешканок нашої країни. Неадаптованість імунітету до місцевих хвороб, інфекції які можуть проникнути через статеві органи значно висока, так що, повертаючись з відпустки додому, можна привести не тільки пам'ятні сувеніри, а й пучок заморських хвороб.

Заходи безпеки

Не тільки ризик підхопити хворобу криється на модних курортах. Популярні види сексу на пляжі, у воді і готельних номерах таять в собі не меншу небезпеку. Якщо, віддаючись задоволенню на пляжі, можна отримати сонячні опіки, то морська вода принесе з собою набагато серйозніші проблеми. Так як жіночі статеві органи спочатку не пристосовані для знаходження в солоному середовищі, то мікрофлора, що захищає від бактерій саму бажану жіночу частину будь-якого чоловіка, буде Секс на пляжі знищеною, а це послабить захисні функції цієї частини жіночого організму.
Тепер повернемося до готельних номерів. Найоптимальніше місце для сексу влітку - це ліжко в номері. Ні в якому разі не можна вдаватися до інтиму в ванні або в душі, так як вода містить в собі масу хімічних домішок, не помітних на смак і дотик, але згубних для статевих органів обох партнерів.

Висновок

Наскільки б не був приємним і екстремальним секс влітку, він несе в собі не тільки солодке задоволення. Якщо допустити помилки, описані вище, то літній період відпусток буде втрачено безповоротно. Такі методи захисту рекомендують провідні сексологи світу, а це значить, в їх актуальності й гарантії не варто сумніватися. Це стосується обох партнерів, як жіночої, так і чоловічої статі, але особливо слід бути обережними дівчатам, так як більшість венеричних захворювань припадає саме на прекрасну стать.
Категорія: Туристичні поради | Переглядів: 2695 | Додав: radymo | Теги: секс влітку, курортний інтим | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]