phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

16:59
Секс вперше


Перший сексуальний досвід

Добрий день!!! Мене звуть Кріс, мені майже 17 років!!!

Я зустрічаюсь з хлопцем йому 20. І я незаймана. Ми говорили на тему сексу з ним!!! Він розуміє мене, що я ще не готова до цього, але я й сама не знаю коли буду готова!!! І мені через це дуже страшно!!! І ще мені страшно як це буде??? І чи сильно це больно?? і які наслідки після першого сексу??? як зробити його безболісним???

Розкажіть будь ласка!!! може хоч хтось мені це нормально розкаже!!! і не буде так страшно!!! наперед дякую!!! Чекаю відповіді!

Практично всіх дівчаток з малолітства готують до того, що перший раз має бути боляче. Лягаючи вперше в ліжко з чоловіком, така дівчинка вся стискається, напружується і все чекає – коли ж нарешті буде боляче? І чим більше вона думає про біль, тим ця біль сильніше.

А тепер розглянемо це питання з медичної точки зору.

Дефлорація (від лат. De – видалення, усунення flos, floris – квітка, молодість, невинність) – це порушення цілісності дівочої пліви. Дефлорація зазвичай відбувається при першому статевому акті, іноді, в залежності від будови, пліва може розтягуватися і залишається неушкодженою навіть після неодноразових статевих актів. У більшості випадків дефлорація супроводжується незначною кровотечею, хоча нерідкі випадки, коли крові взагалі немає.

Для зменшення болю важливу роль має вибір правильної позиції при першому статевому акті. Дівчина повинна лежати так, щоб їй було зручно і вона не відчувала напруги. Кровотеча, викликана невеликими розривами, є дуже слабкою і припиняється сама по собі. Необхідність вдаватися до послуг лікаря виникає дуже рідко.

Оскільки збудження статевих органів у дівчини, як правило, недостатнє, то й виділення слизової рідини, що полегшує проникнення, зазвичай не відбувається. Це ускладнює його введення і викликає додаткові больові відчуття у молодої дівчини. Тому в даній ситуації рекомендується користуватися змазуючими речовинами.

Ця порада швидше для твого партнера. Якщо розірвати невинну пліву так, як було описано вище, не вдається, не слід відразу робити нові спроби. Краще відкласти їх на наступний день. Занадто тривалі і дуже енергійні дії зазвичай збільшують страх і знижують вірогідність успіху. Ось чому «заключний поштовх» потрібно здійснювати обережно, щоб можна було б відразу зупинитися, як тільки відчується, що опір дівочої пліви дуже великий і що жінка відчуває занадто сильний біль і страх.

При бурхливому і грубо проведеному статевому акті (особливо в стані алкогольного сп’яніння) можливі глибокі і болісні розриви не тільки дівочої пліви, а й  іноді промежини. Груба чи необережна дефлорація може завдати жінці серйозну психічну травму і навіть викликати відразу до улюбленого чоловіка і статевого акту взагалі. У таких випадках жінка свідомо чи інстинктивно чинить опір за допомогою різких оборонних рухів рук і ніг. Часто такий опір супроводжується надмірними судомами в області тазу при щонайменшому дотику чоловіка до статевих органів.

Акт дефлорації психологічно гостро сприймається незайманою. Діапазон почуттів при цьому дуже широкий – від панічного страху і жаху від того, що відбувається, до радісно-вдячного почуття віддачі коханій людині.

У нормі через 3 – 5 днів після першого статевого акту краї порушеної дівочої пліви гояться і статева близькість не викликає хворобливих відчуттів. У цей період необхідно особливо ретельно виконувати правила гігієни статевих органів і утриматися від сексу.

Та під час першого статевого акту не слід забувати про засоби захисту такі, як презервативи. Не вір тим хто каже, що не можна завагітніти під час першого разу. Це не правда, завагітніти можна навіть коли в тебе, ще є дівоча пліва і ти займалася лише петінгом.

До речі, петінг – це найліпший спосіб впізнати один одного. Під петінгом розуміється сексуальна активність партнерів, що включає в себе ласки, поцілунки, стимуляцію ерогенних зон без безпосереднього статевого акта. Петінг представляє собою любовну гру, яка може сама по собі приводити до оргазмної розрядки одного або обох партнерів. Зазвичай розрізняють легкий, поверхневий петінг (неккінг), що включає ласки вище пояса і глибокий петінг, який включає ласки сідниць, стегон і статевих органів, у тому числі за допомогою рук і губ, язика. Це допоможе вам розслабитися, впізнати тіла один одного, звикнути одне до одного і саме тоді перший статевий акт для тебе не буде такий страшний.

І ще одне, ти пишеш, що ти боїшся, то можливо це означає те, що ти ще не готова і не треба поспішати.

Бажаю, щоб твій перший сексуальний досвід був вдалий!

Також читайте:

ЄЦБ знизив базову процентну ставку до рекордного мінімуму, як це позначиться на України — читайте на бізнес форумі 24ua.su

Європейський Центральний банк (ЄЦБ) знизив базову процентну ставку до рекордних для нього 0,5%, таким чином скоротивши попередній мінімум на 0,25%, повідомляється в прес-релізі ЄЦБ. Новий тариф почне діяти з 8 травня. Раніше аналогічне скорочення базових ставок провели багато країн світу, зокрема Сполученні Штати Америки і Великобританія. У той же час, як ця подія вплине на Україну, радимо вам обговорить на кращому бізнес форумі країни, який ви знайдете за адресою 24ua.su.

Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 29765 | Додав: adminA | Теги: Секс вперше | Рейтинг: 5.0/51
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]