phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:23
Сертифікація та реєстрація в реєстрі системи УкрСЕПРО: поради

 

Ми живемо в такий час, коли вимоги до якості продукції та екології, повинні відповідати певним нормам і стандартам. ПРОМСТАНДАРТ - орган з оцінки відповідності та сертифікації продукції.

На сайті promstandart.com.ua викладені схеми сертифікації продукції в системі УкрСЕПРО. При позитивному результаті оформляється сертифікат відповідності і заносяться в реєстр системи УкрСЕПРО.

Проводиться процедура оперативної оцінки якості продукції, щоб виявити невідповідність або підтвердити повну відповідність нормам. Відбувається реєстр сертифікації. Сама сертифікація здійснюється в УкрСЕПРО. Організації, які пройшли сертифікацію, отримують атестат акредитації, сертифікат на систему управління якістю, диплом Лауреату 100 кращих товарів і послуг, свідоцтво про визнання в системі УкрСЕПРО.

Сертифікат відповідності - документ, який підтверджує якість продукції, системи управління якістю, системи екологічного менеджменту та вимоги щодо встановленого персоналу. Наявність сертифікату значно спрощує ввезення і вивіз сертифікованих товарів. Для проведення сертифікації потрібен договір між уповноваженою організацією і виробником. На сайті є перелік товарів, що підлягають сертифікації.

Споживач повинен мати повну інформацію про товар, який він використовує. Наявність сертифікату також підвищує конкурентоспроможність. УкрСЕПРО - єдина державна система сертифікації та стандартизації на території України. Роботу в УкрСЕПРО організовує Департамент технічного регулювання Міністерства економічного розвитку України.

Вера Карббовская специально для http://radymo.com

Категорія: Поради для бізнесу | Переглядів: 1336 | Додав: radymo | Теги: реєстр системи укрсепро, промстандарт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]