phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:09
Щитовидна залоза - простий засіб для її здоров'я
Унікальний склад цього засобу нормалізує активність щитовидної залози! Якщо ви включите у свій раціон харчування цей засіб, ви зможете значно поліпшити функції щитовидної залози і своє самопочуття!

У світі багато продуктів, які сприяють здоровому функціонуванню щитовидної залози.

Ми пропонуємо вам рецепт одного потужного засобу, який нормалізує активність щитовидної залози. Тобто якщо функції щитовидної залози ослаблені, то напій допоможе активізувати її, і якщо ваша щитовидна залоза занадто активна, то вживання цього напою понизить її активність.

Як працюють його компоненти

Редис особливо корисний для щитовидної залози. В основному його сірчисті з'єднання регулюють тироксин і кальцитонін (пептидний гормон).

Коли в крові є присутньою велика кількість з'єднань, що сульфатуються, щитовидна залоза менш схильна до надмірного або недостатнього виробництву гормонів.

Ламінарія - це водорості, які є кращим природним джерелом йоду. Як ви знаєте, йод є абсолютно необхідним елементом для утворення гормонів щитовидної залози.

Морква, селера, огірок і лимон містять велику кількість вітамінів і мінералів, необхідних для правильної роботи щитовидної залози і нормального загального метаболізму організму.

Інгредієнти

Для приготування цього напою вам знадобляться наступні інгредієнти:
  1. 3-4 редиски
  2. 1/2 огірки
  3. 1-2 стебла подрібненої селери
  4. 1 невелика морква
  5. 1 столова ложка лимонного соку
  6. 1/2 чайних ложки порошку ламінарії

Усі інгредієнти подрібнюють у блендері до однорідного стану. Якщо він занадто густий, ви можете розбавити його водою. Можна використати соковижималку. В цьому випадку додайте ламінарію у вже готовий напій і потім перемішайте.

Рекомендується вживати 1 склянку в день, в ідеалі - під час їжі. Ви можете або вживати його відразу, або ділити його на декілька доз впродовж дня.

Перші позитивні результати лікування повинні статися впродовж 2 - 3 тижнів.

Інші важливі рекомендації по здоров'ю щитовидної залози
Якщо ви хочете мати здорову, добре функціонуючу щитовидну залозу, важливо наслідувати декілька принципів.

Ось найважливіші з них

1. Споживання багатих йодом продуктів - морських водоростей, риби і яєць.

2. Вправи стимулюють секрецію гормонів щитовидної залози і підвищують чутливість тканин до гормонів.

3. Обмежте дію фтору і ртуті - використовуйте зубну пасту без фториду, виберіть зубну пломбу амальгами.

4. Уникайте вживання продуктів, які пригнічують поглинання йоду, - квас, капуста, гірчиця, маніок, арахіс і соя. Після зникнення проблем з щитовидною залозою вживайте їх тільки зрідка і в обмежених кількостях.

5. Використовуйте тільки здорові жири - кокосову олію, оливкову олію, топлене вершкове масло. Абсолютна заборона на маргарини і соєву олію.

6. Бережіть важливі вітаміни і мінерали - селен, цинк, вітаміни групи В, вітаміни A, E і C. Майже усі вони є в цьому засобі. Також рекомендується приймати селен як доповнення або є горіхи.

7. Виключити або обмежити нездорову їжу - біле борошно, цукор, кофеїн і алкоголь.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 783 | Додав: adminA | Теги: засіб для її здоров'я, щитовидна залоза | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]