phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:07
Що нирки потребують допомоги - 5 сигналів того

 

Якщо усі органи працюють відмінно, то і людське тіло є однією відмінною системою. Але, якщо хоча би один орган тіла не функціонує належним чином, то з'являються  проблеми із здоров'ям.

Нирки є життєво важливим органом, які відповідальні за очищення і якщо вони не функціонують відмінно, відбувається накопичення токсинів в організмі.

Такі симптоми і ознаки припускають ушкодження нирок:

1. Зміни в сечі: темніший колір, неприємний запах і зниження частоти сечовипускання - може бути ознакою ушкодження нирок. Крім того, якщо ви відчуваєте біль під час сечовипускання, негайно звертайтеся до лікаря. Ще один тривожний знак крові в сечі.

2. Проблеми зі шкірою - якщо нирки не виводять відходи з крові, відбувається накопичення токсинів в крові, це викликає важку форму свербежу, висип і сухість шкіри. Така ситуація дуже серйозна, тому що є ранньою ознакою ушкодження нирок.

3. Біль в нижній частині спини - найбільш поширеною ознакою ушкодження нирок являється біль в нижній частині спини. Спочатку цей біль проявляється на одній стороні, а потім він може відчуватися з обох боків. Це є ознакою ушкодження нирок і ви не повинні це ігнорувати.

4. Брак кисню - відсутність еритроцитів може привести до дефіциту заліза або анемії. Низький рівень заліза може викликати втому і слабкість. Якщо кисень не транспортується правильно, то шанси на дисфункції систем є великими, тому що кисень є дуже важливим для організму людини.

5. Набряк - усунення надмірних рідин є основною функцією нирок. Якщо нирки не функціонують належним чином і не ефективно виводять відходи, можуть з'явитися набряки. Опухати може обличчя, руки, ноги і ступні. Якщо ваші набряки з'являються дуже часто і довго не йдуть, це серйозний привід звернутися до лікаря.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 757 | Додав: adminA | Теги: 5 сигналів, нирки потребують допомоги | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]