phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

20:08
Що подарувати сучасній пані: практичні поради

Як часто доводиться ламати голову над вибором подарунка для жінки. Букет квітів, коробочка смачних цукерок - це само собою зрозуміло, але що ж ще може чекати в подарунок сучасна пані? Спробуємо допомогти і наведемо перелік можливих презентів, щоб полегшити ваш вибір:

Ювелірні прикраси (підвіски, сережки, ланцюжки, браслети). Це воістину безпрограшний варіант, адже складно знайти жінку, байдужу до подібних речей.

Парфумерія і косметика. Якщо ви знаєте, яку туалетну воду обожнює ваша дама, вибір буде нескладним, в іншому ж випадку можна взяти так звану мініатюру - невеликий флакончик на 5-10 мл, щоб можна було познайомитися з запахом. Правда, до такого подаруночку треба буде прикупити що-небудь ще. А якщо ви знаєте смаки вашої улюбленої, вибирайте великий флакон духів. А ось засоби гігієни можна купити і на свій розсуд. Завжди знадобляться піна і сіль для ванн, гель для душу. Оригінальним доповненням до такого подарунку буде мило ручної роботи.

Подарунковий сертифікат на відвідування салону краси. SPA-процедури або масаж - ще один чудовий спосіб побалувати жінку. Також можна придбати абонемент у фітнес-клуб або басейн.

Стильна вишиванка чи нижня білизна - бюстгальтери, мереживні сорочки, пеньюари. На дорогій нижній білизні багато жінок, як правило, заощаджують, тому комплект красивої білизни стане прекрасним подарунком. Колготки і панчохи віднесемо сюди ж, зайвими в гардеробі вони точно не будуть. А ось вигідно купити жіночу вишиванку стильну та оригінальну ви можете онлайн.

Кухонна техніка - все, що допоможе господині полегшити повсякденну працю, обов'язково її порадує. Це може бути занурений блендер, електрична м'ясорубка, кухонні ваги, ну і, звичайно ж, мультиварка!

Квитки на концерт улюбленого виконавця - подумайте, може бути, в свої 30 років ваша друга половинка мріє сходити на концерт гурту "Руки вгору!", а днями в місті якраз відбудеться їхній виступ?

Побутова техніка - це може бути епілятор, фен або стайлер для волосся. Сюди ж віднесемо різну електроніку, наприклад, електронну книгу, планшет, телефон, MP3-плеєр або навушники, симпатичні дамські флеш-карти.

Далі - класичні подарунки, такі як парасольки, гаманці, рукавички, шарфи і палантини, ремені, халати, піжами і домашні тапочки, а також набори елітного чаю або кави, чайні та кавові пари.

Все для рукоділля - скриньки і шкатулки для ниток, всілякі набори для декупажу і т.д. Швейна машинка теж буде до речі.

Живі квіти в горщиках - хороший подарунок для любительки вічнозелених рослин на підвіконнях, але якщо ставити їх уже нікуди, можна подарувати набір квіткових горщиків або підвісні кашпо.

Звичайно, ніхто краще за Вас не знає, про що саме мріє ваша улюблена. Можливо, у неї є якесь хобі, і найкращим варіантом буде подарунок, пов'язаний з цим захопленням. Найголовніше правило при виборі подарунка - це те, що він повинен подобатися і вам самому, і щоб його хотілося б подарувати якомога швидше. Удачі у виборі, потрібних подарунків і щирих посмішок прекрасних дам!

Категорія: Святкові поради | Переглядів: 2614 | Додав: radymo | Теги: купити, жіноча вишиванка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]