phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

14:45
Що робити, щоб не потрапити на вудку шахраїв при купівлі квартири?

Купівля квартири - це один з надійніших і вигідних способів вкладення грошових коштів. Але, на жаль, часто буває і так, що люди, які вирішили інвестувати в майбутнє, залишаються і без жаданої нерухомості, і без коштів.Вся справа в тому, що шахраї не дрімають, освоюючи все нові і нові схеми нелегального відбирання грошей у своїх співгромадян.

Що робити, щоб не потрапити на їх вудку?

Існує кілька способів захистити себе і свій капітал. Перш за все, слід звертати увагу на тих забудовників, що користуються попитом у інших покупців - https://globus.org.ua/. Після цього звертаємо увагу на те, що прописано у забудовника в договорі. У зв'язку з цим, угоду необхідно здійснювати за участю юриста. Досить часто шахраї пропонують потенційним покупцям придбати житло своїх покійних родичів. Підробити довіреність їм простіше простого. Ось і трапляються необізнані покупці на такі вудки. Тобто, якщо Вам запропонували купити житло таким ось чином, краще зверніться до фахівців, які допоможуть Вам з'ясувати всю необхідну і достовірну інформацію про продавця. В іншому випадку справжній власник житла може несподівано зʼявитися.

Про ті випадки, коли квартири в новобудовах продавалися по кілька разів, чули багато. Робилося це за підробленими документами. Щоб переконатися в надійності забудовника, ознайомтеся з інформацією про нього, почитайте відгуки клієнтів або зверніться до професійного ріелтора.

Подібне може відбуватися і на вторинному ринку. Надалі доводиться звертатися до суду і встановлювати справжнього власника житлоплощі, який може перебувати і в місцях позбавлення волі. Пояснимо, що з'ясовувати це можна дуже і дуже довго. Де Ви будете жити весь цей час? Щоб уникнути таких неприємних ситуацій, ретельно перевіряйте документи на квартиру.

Подібна ситуація може здобути місце при підробці рішення суду шахраями. Ви самі навряд чи зможете виявити, в чому полягає обман, тому, довірте провести операцію фахівцям, яких знайдете самі.

Для Вас новина, що гроші все вирішують? Якщо нi, то Ви можете уявити собі, що документи, що визначають права власності і розпорядження органів самоврядування теж можуть виявитися неправомірними. Подібні ситуації зустрічаються нечасто, але, все ж, вони мають місце бути. Боротися з бюрократією та корупцією можна, але важко. Для цього Вам треба буде озброїтися необхідними знаннями в області юриспруденції.

Зрозуміло, це не всі випадки шахрайства, які зустрічаються при купівлі квартири. Ми перерахували тільки найпоширеніші з них.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1083 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]