phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

23:18
Що щоденно знищує наше здоров’я

 

Кожного дня мільйони людей допускають у своєму повсякденному житті безліч одних й тих самих помилок, і навіть не замислюються над тим, як це впливає на їхнє здоров’я.

Добре звичні для нас речі, можуть виявитися небезпечними та неабияк підривати стан нашого здоров’я – повідомляє INVADERS.

Експертам вдалося виділити найпоширеніші звички, які здаються нешкідливими лише на перший погляд.

По-перше, лікарі не рекомендують прокидатися вранці з будильником ,який заведено на повтор через певні інтервали часу. Так людина дуже часто перериває свій цикл сну, а результатом цього можуть стати розлади нервової системи.

По-друге, після пробудження необхідно відкривати штори та впускати у кімнату денне світло. Це допомагає не потрапити у депресію та не дозволить набрати зайву вагу. Особливо, така маніпуляція корисна взимку.

А ось сонцезахисний крем стане вам у нагоді не тільки влітку на пляжі, а й у холодну пору року. Ультрафіолет проникає на шкіру навіть в осінньо-зимовий сезон, проникаючи через автомобільне скло і вікна будівель. Якщо ваша шкіра буде завжди захищена – процес старіння уповільниться.

Також, медики не рекомендують водіям їздити з відкритими вікнами. Ті, хто регулярно впускають в салон забруднене повітря мегаполісу, мають схильність до онкології, серцево-судинних захворювань та інших хвороб.

І, нарешті, останній пункт – для чищення зубів категорично заборонено використовувати дуже жорстку щітку, а також робити це дуже енергійно. Все це руйнує зубну емаль, провокуючи розвиток карієсу. Плюс до всього, важливо підтримувати в роті кислотний баланс: після кожного прийому їжі вичікуйте мінімум 30 хвилин, і тільки потім вирушайте чистити зуби.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 960 | Додав: adminA | Теги: щоденно знищує наше здоров’я | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]