phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:11
Що швидко і ефективно очищає організм - названо продукт

 

Одна процедура із застосуванням звичайної цибулі допоможе позбутися шкідливих бактерій та мікробів, очистить кров завдяки фосфорній кислоті та знищить неприємний запах ніг. Використовувати овоч для очищення організму радять як китайські мудреці, так і наша народна медицина.

Про це пише “Народна Правда” із посиланням на інформаційний портал “Голос українською”.

Виявляється, що за китайськими традиційними медичними знаннями тіло людини має спеціальні канали, якими циркулює енергія “ци”. Їх називають “меридіанами” та стимулюють через голкотерапію. При цьому є подібні внутрішні канали, які відповідають за певні внутрішні органи.

Таким чином лікування “меридіанів” запобігає виникненню нових хвороб. Зокрема, на стопах ніг є майже 7 тисяч нервових закінчень, які мають зв’язок з усіма внутрішніми органами людини. Щоб ефективно стимулювати ці канали можна або ходити босоніж, або використовувати цибуляну терапію. Цілителі рекомендують нарізати овоч тонкими скибками у вигляді кілець, покласти їх до шкарпеток і так переночувати.

Як раніше розповідала “Народна Правда”, на думку вчених, цибуля і часник позитивно впливають на організм. Овочі підвищують його захисні властивості в боротьбі з онкологічними захворюваннями.

Додамо, що гостре питання очищення організму часто доводиться до абсурду. Галони масел, лимонного соку і препаратів кладуть багатьох на лікарняні ліжка. Варто подумати і звернути увагу на звичайні продукти, які очищають організм набагато сильніше будь-яких ліків та при цьому йому не шкодять.

Категорія: Народні поради | Переглядів: 1018 | Додав: adminA | Теги: швидко і ефективно очищає організм, продукт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]