phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:33
Що жінка вас любить - як це зрозуміти

 

Починаючи нові відносини, кожен з нас хоче, щоб вони тривали вічно. Але на жаль, нікому не під силу знати скільки триватимуть почуття, і чи є вони щирими. Так якщо навіть відносини двох людей є справжніми, згодом багато що може змінитися. Проте, існують певні ознаки, за якими однозначно можна визначити, що дівчина не грає на почуттях.

Якщо вона, не соромлячись, каже відкрито що любить вас; якщо вона не боїться попросити вас про щось відкрито – можна абсолютно точно бути впевненим, що ця жінка з вами щира і не грає на публіку.

Вона не є покірною, але і на своїй думці не наполягає. Для неї відносини – це щось на зразок роботи. Ваша жінка може поділитися з вами будь-якою своєю думкою і не образиться, якщо у відповідь ви скажете їй свою думку.

Вона не робить відносини з вами єдиним сенсом життя. Крім відносин, у неї є спілкування з друзями, з яким вона приділяє достатньо часу.

Ваша жінка поважає вас завжди, які б дії ви не зробили і яку думку не висловили б. Навіть якщо у вас є якісь недоліки, вона зайвий раз про них не нагадає і вже точно не стане ображати вас з цього приводу.

 

Категорія: Сімейні поради | Переглядів: 1062 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]