phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:45
Швидко зняти втому з ніг - 3 легкі способи

Важкість ніг в кінці дня знайома кожній жінці. Справа не тільки в носінні взуття на підборах, а й у проведенні цілого дня на ногах. В таких випадках навіть відпочинок не завжди допомагає.

Підбірка способів, які допоможуть побороти втому ніг

Розминка

Необхідно походити на носочках протягом 3 хвилин, потім перекотитися на п'ятки і походити так протягом того ж проміжку часу. Тоді зробити кругові обертання стопами, по 10-15 разів в кожну сторону. Після цього варто сісти або лягти, витягнути ноги вперед і потягнути носочки "на себе", зафіксуватися у цьому положенні протягом 10 секунд.

В кінці лягти на диван. Ноги підняти вгорі, залишатися у цьому положенні впродовж 2-3 хвилин. Ця вправа направлена на відтік крові від стоп.

Контрастні ванночки для ніг

За 10 хвилин втому з ніг знімають контрастні ванночки. Один таз наповнити холодною водою, а інший – теплою. Необхідно зробити по 30 кроків. Чергувати ванночки необхідно не менше 10 разів.

Можна також додати морську сіль для швидкої регенерації шкіри. Допоможуть зняти втому ванночки з хвойними екстрактами, тримати ноги у таких ванночках потрібно не менш, ніж 20 хвилин.

Самомасаж

Для зняття втоми допомагає масаж м'язів. Нанести живильний крем або масло на стопи. Розімнути їх великими пальцями рук.

Якщо стрес триває постійно, він починає загрожувати організму. До хронічного стресу можуть призводити перевантаження на роботі, негаразди в сім'ї чи інші регулярні проблеми.

Порадами щодо боротьби зі стресом на своїй сторінці у Facebook поділилася в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 769 | Додав: adminA | Теги: 3 легкі способи, зняти втому з ніг | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]