phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:40
Сім головних помилок у відносинах

Відносини між двома закоханими - справа тонка. Щоб вони тривали якомога довше, треба дотримуватися деяких правил. Звичайно, вони не є беззаперечними постулатами, але знати їх, принаймні, корисно.

1. Занадто ранній секс
Універсальне правило, коли можна займатися сексом з новим партнером, не існує - проте давно відомо, що секс на першому ж побаченні в більшості випадків не призводить ні до чого хорошого. Займаючись сексом з чоловіком до того, як він отримав шанс дізнатися вас ближче, ви ризикуєте потрапити в категорію випадкових зв'язків і позбутися його інтересу. Не бійтеся очікування і погоджуйтеся на секс тільки тоді, коли будете до нього готовою.

2. Занадто рання відвертість
Завжди необхідно пам'ятати про те, що процес пізнавання один одного повинен бути поступовим - а тому не поспішайте розповідати своєму новому знайомому про всі свої дитячі переживання в перший же вечір знайомства. Хоча бажання прискорити процес знайомства цілком природно, кількість інформації, якою ви ділитеся з чоловіком, краще обмежити.

3. Занадто часті дзвінки / SMS
Хоча за минулі століття становище чоловіка і жінки в суспільстві змінилося кардинально, принаймні, одна традиція залишилася незмінною: чоловік як і раніше віддає перевагу роль мисливця у відносинах з жінками. Постійні дзвінки або SMS-повідомлення не зроблять вас більш привабливою в його очах - куди ймовірніше чоловік швидко втратить інтерес до "легкої здобичі".

4. Спроба шпигувати
Немає більш швидкого способу позбутися завойованої довіри чоловіка і зруйнувати відносини, аніж спроба заглянути в його телефон.

5. Імітація оргазму
Для багатьох жінок імітація оргазму - не більш ніж маленька безневинна брехня, однак у кінцевому підсумку від цієї брехні постраждають і чоловік, і жінка. Запевняючи чоловіка в тому, що секс з ним дійсно приносить вам задоволення, ви надаєте погану послугу і собі - що, якщо ви вийдете за нього заміж? Чи готові ви прикидатися до кінця життя?

6. Спроби змінити його
З віком люди практично перестають змінюватися - і особливо чоловіки. Тому, якщо його дрібні звички дратують вас все більше, куди мудріше буде підшукати іншого партнера, а не намагатися змінити погляди і звички, що формувалися роками.

7. Забувати про себе
Звичайно, приділяти підвищену увагу новим відносинам - цілком природно, проте присвячувати всю свою енергію і час, ігноруючи власні бажання і потреби - величезна помилка. Чи пов'язані ви відносинами або ж абсолютно вільні - перш за все, необхідно дбати про себе.
Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 2262 | Додав: radymo | Теги: головні помилки, відносини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]