phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

21:03
Симптоми вагітності в 3 триместрі

 

Дитина, яка була колись ембріоном, в даний час перетворився в плід. Хоча зовні зміни на жінці будуть не дуже помітні, але в її тілі, кількість гормональних змін зростає. Так як вагітність вже в кінці першого триместру, шанси викидня значно знижуються. Але все-одно тут потрібно бути обережним зі здоров'ям майбутньої матері. Якщо ж вас у даний період цікавить професійне ведення вагітності за розумну ціну, тоді радимо відвідати ресурс mdclinics.com.ua.

Як виглядає плід всередині?

Ембріон тепер плід, і таке як хвіст і інші прикмети, що були раніше, зараз зникли. Він важить близько п'ятнадцяти грамів і близько чотирьох сантиметрів в довжину. Дитина розробила шию і голову. Основні нерви в даний час розробляються і вся складна мережа нервів приступила до побудови. Розробляються руки, пальці рук і ніг починають приймати форму. Серцебиття дитини можна почути за допомогою стетоскопа. Дитина може зігнути коліна та лікті, так як руки і ноги вже сформовані. Вона може рухатися спонтанно в амніотичній рідини, яка на даному етапі не може відчуватися матір'ю. Статеві органи дитини розвиваються, але її стать ще не визначити на даному етапі. Кістки починають тверднути, але повіки ще складені разом.

Симптоми, які відбуваються з майбутньою матір'ю

Так як плід всередині ще не дуже розвинений, вагітність жінки не дуже помітна. Хоч оточуючі не зрозуміють, що ви вагітні, мати може відчувати на собі різні симптоми. У черевній області починається потовщення через збільшення ваги і розвиток малюка. Втома і перепади настрою є звичайною справою, яка зникне протягом декількох днів. Є низка гормональних змін, що відбуваються в організмі матері, які більш помітні. Волосся, нігті на руках і нігті на пальцях ніг ростуть швидше. Груди постійно ростуть і змінюються, ці зміни можуть спостерігатися поблизу соска, бачите як він стає більше і темніше.

Зміни апетиту, болі в животі, нудота, а також збільшення ваги і втома - симптоми, які відбуваються на цій стадії вагітності. По-перше, мати набирає вагу за рахунок розвитку дитини в матці. По-друге, вагітність і печія тісно пов'язані також і в третьому триместрі вагітності. А відбувається це через особливі пристрасті до їжі, що також призводять до збільшення ваги і багато жінок стикаються з болями в животі через це. Слідкуйте за своїм харчування на час всієї вагітності.

Про що слід пам'ятати вагітній жінці

Багато змін, відбуваються в організмі матері. Важливо приймати багату кальцієм їжу, яка може допомогти в підтримці здоров'я матері і здоров'я дитини теж. Їжа, як брокколі, молочні продукти і сардини - обов'язкові. Через гормональні зміни матір може мати кровоточивість ясен, тому рекомендується використання м'яких зубних щіток. Розтяжки - це звичайна річ і може бути зведена до мінімуму, зберігаючи шкіру зволоженою протягом всього дня. Настійно рекомендується відвідувати лікаря, для регулярних медоглядів.

Категорія: Поради батькам | Переглядів: 1300 | Додав: radymo | Рейтинг: 2.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]