phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:59
Сольові рідини та аксесуари для самозамішування: як розібратися в їх різновидах?

Любителі вейпінгу добре знають, що іноді хочеться насолодитися якимось особливим смаком чи ароматом, якого немає у готових варіантах. Саме для таких випадків випускаються набори для приготування рідин на сольових основах. Від споживача потрібно лише акуратно змішати компоненти у правильних пропорціях, суворо дотримуючись простих інструкцій, у яких покроково описаний процес отримання складів.

В інтернет-магазині Vape Shop «Easy» можна купити ідеально підібрані сети, що дозволяють швидко відтворити суміш необхідної концентрації. Це буде не просто нова рідина, а така, яка точно відповідає вашим смакам та уявленням про аромат, міцність.

Що входить до комплектації

Сьогодні виробники пропонують багатий асортимент таких наборів. Вони відрізняються між собою зовнішнім виглядом та конкретною добіркою інгредієнтів. Як правило, до стандартного сету входить:
  1. 1. Порожній флакон для мікшування.
  2. 2. Двоатомний спирт пропіленгліколь. Допомагає зменшити в'язкість готового складу. Ватні тампони в модулі краще вбирають такі рідини.
  3. 3. Гліцерин. Надає можливість отримати більше пари. Чим потужніший мод, тим більше потрібно гліцерину. Якщо його немає у складі, то користувач стане відчувати сильний дискомфорт при втягуванні пари в легені.
  4. 4. Ароматичні наповнювачі. Від їх кількості, пропорцій та інших тонкощів замісу залежить остаточний результат.
  5. 5. Nico Booster. Це спеціальні капсули, що містять нікотин, розчинений у спеціальному субстраті.
Скориставшись такими комплектами, можна отримати впевненість у тому, що ви палите якісну суміш із чітко підібраними компонентами. Загалом процес приготування займає дуже мало часу. Завжди можна викроїти чверть години на змішування. При цьому не потрібно робити якихось складних дій.

Ступінь міцності підбирається, виходячи з власних потреб. Якщо знадобиться, можна замішати сольовий розчин взагалі без нікотину у складі.

Як користуватися

Зміст окремих судин зливається у великий флакон, де ретельно збовтується та перемішується. Потім потрібно поставити пляшечку у темне місце приблизно на 15 хвилин.

Всі інгредієнти повинні добре перемішатися між собою. Чим однорідніше готується рідина, тим м'якше, смачніше й ароматніше буде в результаті пар.

Вважається, що з кожним додатковим днем ​​відстою споживчі якості суміші лише покращуються. З цієї причини багато поціновувачів роблять розчини із запасом.

Як вибирати

Курці з багаторічним стажем, які намагаються перейти на поди зі звичайних цигарок, зазвичай купують сети з вмістом нікотину 5%. Це робиться для того, щоб організм впевнено отримав звичну концентрацію алкалоїду.

При переході з вейпу краще вибирати набір із нікотином 2,5%. Наразі є комплекти, де нікобустери йдуть окремо. Якщо ви хочете повністю кинути курити, просто не потрібно їх додавати взагалі.

Магазин Vape Shop «Easy» пропонує велику кількість різноманітних наборів на easyvape.net, що відрізняються смаками та ароматами. У різноманітному та інтуїтивно зрозумілому каталозі представлені фруктові, ягідні, цитрусові рідини. Ціни на мережі нижчі, ніж у фізичних магазинах готової продукції, а простори для експериментів набагато ширші. Зверніться до наших консультантів і вони допоможуть визначитися з конкретним набором. Якщо знадобиться, продавці розкажуть вам, від чого відштовхуватися при покупці, а також, як замішувати компоненти, щоб отримати максимально ефективний результат.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 276 | Додав: radymo | Теги: сольова, самозамішування, Рідина, Аксесуари | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]