phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

15:44
Спостереження за птахами як ліки призначатимуть пацієнтам у Шотландії

 

У Шотландії пацієнтам призначатимуть спостереження за птахами – як ліки

У Шотландії пацієнтам із хронічними захворюваннями та виснаженням організму терапевти будуть прописувати прогулянки, медитацію і спостереження за птахами.

Про це повідомляє Platforma.

Призначати подібні нестандартні методи поки що можуть лікарі з десяти клінік Шотландських островів. Виписуватися вони будуть пацієнтам із психічними та серцево-судинними захворюваннями, діабетом і хронічним стресом. Їм видаватимуть карти з рекомендованими маршрутами, складені Королівським товариством захисту птахів, в яких також буде інформація про птахів, тварин і рослини, що можна зустріти дорогою.

Однак лікарі стверджують, що нова методика не повинна стати заміною традиційному лікуванню, а лише доповненням до нього. Доктор Хлоя Еванс, яка першою стала працювати за незвичайною програмою, зауважує, що це схоже на те, як ми стежимо за правильним харчуванням, намагаємося не курити або займаємося зарядкою. Тільки з пташками.

Категорія: Медичні поради | Переглядів: 690 | Додав: adminA | Теги: пацієнти, ліки, Птахи, спостереження, Шотландія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]