phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

10:24
Срібна цепочка

 

Срібні цепочки - одні з найдемократичніших ювелірних виробів серед жінок і чоловіків різного віку. Вони розрізняються за формою, по довжині, масі, за розміру ланок, способу і виду плетіння, але всі вони допомагають своїм власникам зробити їх образ насиченішим, надати йому сенсу і підкреслити індивідуальність. Беззапечерно ваша срібна цепочка, буде відповідати вашим вимогам і прослужить якомога довше.

У чому секрет популярності срібних ланцюжків?

Такий великий попит на ланцюжки пояснюється дуже просто. По-перше, це універсальні прикраси, які носять люди незалежно від соціального стану і віку, поєднуючи їх з найрізноманітнішою одягом і аксесуарами. По-друге, вони не втрачають своєї актуальності в залежності від пори року і модних тенденцій. По-третє, можна надягати ланцюжки на шию, на зап'ястя або щиколотки, обмотавши їх у вигляді браслета або носити відразу кілька однотипних виробів у вигляді намиста. І нарешті, вартість цих воістину чудесних прикрас зі срібла зовсім невеличка, порівняно з ціною на аналоги з інших дорогоцінних металів, причому на красі і якості це ніяк не відбивається.

Ланцюжки з срібла можуть виглядати не тільки, як вироби з сріблястого металу холодного відтінку. Сучасні технології в ювелірній промисловості дозволяють виготовляти срібні ланцюги, дивлячись на які, можна і не зрозуміти, що це срібло. До таких виробів відносяться позолочені ланцюжки, які виглядають точнісінько як золоті. Покриття на них, як правило, дуже стійке і може довго зберігати свій первинний вигляд, якщо правильно доглядати за прикрасою. Мало хто з любителів золота встоїть перед спокусою придбати таку «золоту» цепочку за ціною срібного ланцюжка. Крім такого способу обробки, ланцюжки зі срібла ще покривають родієм, вони стають більш міцними і набувають платинового блиску. Також можна зустріти ланцюг з сріблення, при цьому їх покривають металом 999 проби, така прикраса виглядає шикарно і точно не залишиться непоміченою.

Як обрати ланцюжок із срібла?

Кожен з нас відрізняється своєю неповторністю, яку можна дуже просто підкреслити за допомогою правильно обраного ланцюжка і точно також легко злитися з натовпом чи невигідно з нього виділитися, вибравши невідповідний виріб. Перш за все, ланцюжок повинен підходити своєму майбутньому власнику за масою і довжиною.

Стандартні жіночі шийні ланцюжки мають довжину 45-50 сантиметрів, чоловічі 50-55 сантиметрів. Але звичайними ланцюжками на шию вибір сучасних покупців не обмежується. Довжину ланцюга найкраще підбирати в залежності від будови шиї. Жінкам з короткою шийкою йдуть довгі ланцюжки в поєднанні з кулонами і підвісками, власницям «лебединою шиї будуть до лиця короткі ланцюжки-комірці і широкі кола, що лежать біля основи шиї.

Маса ланцюжка теж важливий критерій відбору, адже чим вона більша, тим об'ємніше виглядає прикраса. Тонкі витончені ланцюжки здатні чудово доповнити романтичний легкий образ. Широкі срібні ланцюги можуть багато чого сказати про характер своєї власниці. Їх найчастіше носять упевнені бізнес-леді, а також розважливі жінки із сильним характером.

У чоловіків критерії вибору дещо відрізняються від жіночих. Тут велику роль грає вже не довжина, а маса ланцюжка і спосіб його плетіння. Молодій людині більше підійде не надто товстий ланцюг, середньої довжини, з плетінням Бісмарк, панцирного, якірного або комбінованого. Чоловіки середнього віку воліють носити виключно широкі кола, які найкращим чином підкреслюють їх статус, надають образу брутальності і мужності.

Представники сильної статі старшого покоління рідко носять якісь аксесуари, але і серед них знаходяться поціновувачі ланцюжків зі срібла. Так можна нерідко зустріти чоловіка з хрестиком, оберегом чи талісманом на ланцюгу середньої товщини. Чоловіки з нестандартним творчим мисленням дозволяють собі надягати широкі кола зі всілякими суто чоловічими підвісками у формі жетона, кулі, автомата, леза і т.д.

Універсальні рекомендації щодо вибору ланцюжка щиро надані інтернет магазином Голд.юа:

1. Звернути увагу на застібку. Вона не повинна бути дуже маленькою, нехай краще вона буде виглядати трохи більше самого ланцюжка. Спробуйте кілька разів відкрити і закрити замок, ця операція не повинна викликати будь-яких ускладнень.

2. Перевірте, щоб виріб був однорідний по всій довжині, не мав заломів і тріщин. Всі ланки повинні примикати один до одного на однаковій відстані.

3. Вибирайте ланцюг з розрахунком умов його використання. Якщо на ланцюжку планується постійне носіння певного кулона, то краще вибирати ланцюжок, який буде важити стільки ж, скільки і кулон, трохи менше або скільки завгодно більше.

4. Для носіння кулонів і підвісок добре підходять цепочки з рухомим кріпленням ланок: вісімка, бельцер, love, а також будь-які якірні і панцирні варіанти.

Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 4332 | Додав: radymo | Теги: срібна цепочка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]