phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:37
Так необхідний для жінок - вітамін Е

 

Головне завдання вітаміну Е в жіночому організмі – запобігати появі зморшок, а також живити і зволожувати шкіру зсередини. Вся справа в тому, що вітамін Е – найсильніший жиророзчинний антиоксидант. І, в принципі, цим все сказано. Якщо ти хочеш максимально відтягнути наближення процесів старіння шкіри, пий регулярно вітамін Е. Правда, для того, щоб не нашкодити собі, потрібно знати кілька нюансів.

Основна активна речовина вітаміну Е – токоферол. Він ефективно виводить з організму токсини і інші шкідливі речовини, перешкоджає утворенню канцерогенів. Також він зміцнює судини, покращує кровообіг і позитивно впливає на серцево-судинну систему. Крім того, вітамін Е бере активну участь в регенерації тканин, уповільнює розвиток хвороби Альцгеймера, покращує роботу мускулатури, нормалізує роботу гормонів.

Вітамін Е є можна знайти в складі ряду продуктів, а також у складі синтетичних вітамінів. Лікарі кажуть, що для отримання необхідної кількості вітаміну Е, необхідно з’їсти досить багато їжі. Велика частина вітаміну Е міститься в калорійних продуктах (масла, кукурудза, пшениця, яйця, морепродукти і м’ясо).

Саме з цієї причини, якщо під час схуднення не приймати вітамін Е в капсулах, можна спостерігати погіршення стану шкіри і волосся.

Слід зазначити, що вітамін Е втрачає свої властивості на світлі, тому це необхідно враховувати при зберіганні. До слова, якщо довго перебувати на сонці, вітамін Е буде зникати з організму.

Вітамін Е здатний полегшити напади низького тиску при постійному прийомі. Ознаками нестачі вітаміну Е в організмі можуть бути сухе волосся і шкіра, пітливість, відсутність лібідо, депресія і апатія, хвороби очей.

Вітамін Е синтетичного походження легко засвоюється, в чому його величезна перевага. Пам’ятай, даний вітамін несумісний з вітаміном Д. Тому, якщо ти плануєш приймати вітамін Е в складі полівітамінів, переконайся, що даного компонента там немає. А ось вітаміни А і С – кращі друзі вітаміну Е, і разом вони краще засвоюються організмом.

Вітамін Е не варто приймати додатково при проблемах із серцем і епілепсії. Особисте дозування можна розрахувати, ґрунтуючись на інструкції до препарату. Пам’ятай, добова доза не повинна перевищувати 15 мг (крім стану вагітності).

 

Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: Вітамін Е, для жінок | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]