phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

18:57
Тала вода - корисні властивості
Вода - це основа нашого життя і нашої планети Землі. Ще сидячи за шкільними партами, ми знаємо про користь води для нашого організму.

Ми 80 відсотків складаємося з води, також наша планета приблизно складається з 70 відсотків води. Виходячи з цього, навіть самий маленький житель планети розуміє, що вода займає дуже важливу частину в нашому життєвому процесі. Воду рекомендують пити лікарі при захворюваннях, наші тренера зі спорту, та наші батьки. Навіть при самій жорсткій дієті вживання води ніхто не скасовує.

Велику роль в нашому житті відіграє вода, але варто зауважити, що вода, яку ми п'ємо, повинна бути корисною. З водопроводу, джерела, покупна в пляшках вода не завжди на сто відсотків робить позитивний вплив на організм. Навіть найкращі фільтри, які ми використовуємо в побуті, не зможуть очистити її повноцінно.

Існує таке поняття як "тала вода". Тала вода - вода в жидкому вигляді після заморозки. Коли відбувається даний процес заморозки, а потім вода розморожується при кімнатній температурі, вона як би "оновлюється" і вся грязь і шкідливі речовини, які мала звичайна вода - зникають. Користь такої води не тільки в її очищенні, хоча - це більш ніж позитивний фактор. Тала вода має безліч корисних властивостей, про які слід знати.

Спосіб приготування

У скляну банку наливаємо воду, можна з-під крана. Пластикові пляшки краще не використовувати. Розміщуємо банку в морозильну камеру, під банку обов'язково підстеліть картон для теплоізоляції, щоб вона не примерзла. Далі слід зафіксувати час замерзання половини рідини. Та вода, яка не замерзла відразу, містить шкідливі речовини, такі як бруд і солі. Її необхідно злити. Для вживання ми беремо тільки ту частину, яка замерзла спочатку. Тому відразу варто розрахувати обсяг води необхідні для заморожування, з тим урахуванням, що частина її необхідно злити. В першу чергу замерзає чиста вода, без різних домішок. Після розморожування можна її або просто пити, або готувати з неї їжу, чай, каву.

Корисні властивості та вплив на організм

При щоденному вживанні талої води, приблизно 2-3 склянки в день сприяє заряду енергії, бадьорості, хорошого самопочуття, яке буде помітно через певний термін регулярного вживання. Рекомендується вживати її за пів години до їжі, але якщо графік не дозволяє, то слід дотримуватися норми 2-3 склянок на день. Тала вода корисна при профілактиці порушення обміну речовин, ожирінні, профілактика судинних захворювань.

Лікарські настої, відвари, приготовлені на талій воді, мають чарівну дію. Властивість трав плюс чиста вода збільшує користь відвару. Так само чиста вода омолоджує організм зсередини, а так само зовні, якщо нею вмиватися вранці.

Важливо знати, що свої властивості вода має протягом 12 годин. Тому готуйте певну кількість, щоб випити її в даний термін. Тала вода дуже корисна для організму, звичайно, вона не може вирішити всі проблеми, що накопичилися в організмі, але її вживання значно поліпшить стан здоров'я, зовнішнього вигляду і самопочуття.
Категорія: Медичні поради | Переглядів: 1085 | Додав: adminA | Теги: корисні властивості, тала вода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]