phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

12:23
Ти готова бути щасливою і багатою?

Немає нічого поганого в тому, щоб мати пристойні гроші. Однак дуже часто трапляється так, що, знайшовши довгоочікуваний достаток, ти відчуваєш себе розгубленою і пригніченою.

Деякі моменти "забезпеченого" статусу можуть стати для тебе повною несподіванкою, причому не дуже приємною. Збільшення доходів тягне за собою і збільшення витрат: переїхавши у великий красивий будинок, ти будеш витрачати більше грошей на його утримання.

Зростає і твоя особиста відповідальність за те, як ти ці гроші витрачаєш, з'явиться "головний біль", як ці гроші зберегти для дітей та онуків. Чим більше тобі платять - тим вище до тебе вимоги і відповідальніше завдання, і тим менше часу ти можеш приділяти своїй сім'ї. Ось і виходить: чим більше грошей, тим більше в житті стресу. Чи готова ти до такого випробування?

Не останню роль в нашому сприйнятті матеріального достатку грає те, яку життєву модель прищепили нам батьки. Ставлення до грошей, як і інші основні життєві установки, прищеплюється маленькій дитині у віці до п'яти років.

Якщо в родині панувала модель недоліку, відношення до грошей як до чогось ганебного, то навіть якщо він згодом стане багатим, буде почувати себе досить незатишно. Постійний страх втратити сите життя буде переслідувати його, незважаючи на його капітали. Якщо ж з малих років ти перейняла батьківську модель достатку, тобі не буде страшна убогість: ти будеш впевнена, що біди - це минуще, будеш радіти тому, що вже маєш.

Вченими доведено: щасливі люди мають певні навички, які дозволяють їм насолоджуватися життям. Що це за навички? Перш за все - будь-яку подію, навіть неприємну, вони бачать в позитивному ключі, не фокусуючись на негативі. Тебе звільнили з роботи? Це привід почати пошуки іншої, яка може виявитися набагато більш цікавою і прибутковою!

Серед тих, хто займається улюбленою справою більше щасливчиків! Виконуючи роботу, яка не тільки приносить дохід, а й моральне задоволення, ти станеш набагато щасливішим!
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1935 | Додав: radymo | Теги: щаслива, багата | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]