phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:45
Найріздвяніші місця у світі - ТОП-10. ФОТО

У більшості країн світу вже святкують Різдво, наближаються новорічні свята, а новорічно-різдвяний святковий бум зараз у самому розпалі. Доки готуєтеся до свят, помилуйтеся на ТОП-10 найбільш різдвяних куточків планети - від каліфорнійського узбережжя до засніжених гірських містечок.

Лапландія, Фінляндія

Місцева легенда свідчить, що рідне місто Санти знаходиться в Рованіємі, Лапландія. Стурбовані тим, що його таємниця нарешті розкрита, ельфи Санти вирішили побудувати село, де любителі Різдва могли відвідати і зустріти пана Клауса лицем до лиця. Усі бажаючі можуть відвідати головне поштове відділення Санти, а також Різдвяний музей, який зібрав у собі експонати, що стосуються найрізноманітніших різдвяних традицій з усього світу. Неподалік від села Санта Клауса знаходиться парк Санти і чарівна печера.

Ротенбург, Німеччина


Поверніться назад у часі і випробуйте середньовічну атмосферу цього чарівного місця, де Різдво триває практично упродовж всього року. Rothenburg der Tauber на Романтик-Роуд у Баварії розпочинає свій щорічний Різдвяний базар в листопаді, тут відвідувачі можуть придбати подарунки та сувеніри, скуштувати страви традиційної кухні або просто погуляти брукованими вуличками, роздивляючись архітектурні пам’ятки.

Солвенг, Каліфорнія, США



Це каліфорнійське місто данського походження щороку святкує фестиваль зими, який триває цілий місяць і присвячений Різдву. Сюди можна приїздити на щорічну церемонію освітлення ялинки, а також щоб прогулятися містом, освітленим мерехтливими вогниками, випити горнятко гарячого какао, насолодитися грою святкових музик.

Готель Гейлорд Опріленд, Нешвіл, США



Для комплексного святкування, можна замовити вихідні в готелі Gaylord Opryland і спробувати місцеву щорічну традицію святкування Різдва. Цей популярний готель назвали найріздвянішим в країні, включивши в список кращих десяти місць в світі, де можна найкраще відсвяткувати. Починаючи від мільйонів гірлянд, що прикрашають цю старовинну заміську базу відпочинку і закінчуючи захоплюючими поїздками на кареті, театралізованим шоу й смачними стравами, ви, безсумнівно, знайдете те, чого все життя чекали від Різдва.

Старе місто Квебека, Канада

Щороку Квебек Сіті змінюється до свят, щоб стати дійсно різдвяним містом. Тут можна прогулятися уздовж Долини Жака-Картьє, зайнятися лижним спортом на рівнинах Абрахама, взяти участь у геокешінгових змаганнях GeoRally, або насолодитися одним з багатьох святкових концертів і шоу, які у грудні проходять тут щоночі.


Віфлеєм, Ізраїль



Це місто - одна з найголовніших різдвяних пам’яток світу. Воно є героєм багатьох святкових пісень та історій і

дійсно передає дух свята. Тут проходить велика кількість різдвяних ярмарків та концертів.



Сади Тіволі, Копенгаген, Данія



Сади Тіволі в Данії – гарне місце у будь-яку пору року, але воно ніколи не сяє яскравіше, ніж упродовж Різдвяних свят. Від зустрічей з Санта-Клаусом у Театрі пантоміми до поїздок на санях і прогулянок уздовж Різдвяного базару - жителі Копенгагена дотримуються традицій Тіволі упродовж багатьох поколінь. Старовинні "американські гірки”, крижані скульптури і безліч смачної їжі та напоїв роблять це місце чудовим варіантом для святкової відпустки.

Вудсток, Вермонт, США


Якщо вигляду снігу і аромату ялинок Вермонта не достатньо, щоб заманити у Вудсток на Різдво та новорічні свята, то як ви дивитеся на парад з 50 коней у святкових костюмах? Грудень у Вудстоку - це час святкового фестивалю, заснованого на норвезькій традиції XIX ст.


Зальцбург,  Австрія



Щороку місто Зальцбург відкриває свій Різдвяний базар. Тут нетерплячі святкові відвідувачі можуть співати різдвяні гімни на Кафедральній площі міста, пригоститися свіжоспеченими яблуками і гарячим глінтвейном, а також побачити справжнього північного оленя. Ринок славиться величезною кількістю ремісничих товарів, а архітектурні пам’ятки Зальцбурга потішать мандрівника в будь-яку пору року.

Краків, Польща

Краків має безліч цікавих святкових традицій. Починаючи з кінця листопада і упродовж всього грудня в місті діє Різдвяний базар на міській площі Rynek Glowny, де можна подивитися і взяти участь у народних танцях, послухати традиційні польські гімни і насолодитися традиційною їжею. 



Категорія: Цікаві тести | Переглядів: 2159 | Додав: adminA | Теги: найріздвяніші місця у світі - топ 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]