phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

17:24
Три правила постільного етикету

Чуйність а також такт

У багатьох жінок відносно чоловіків досить здорово існують окремі стереотипи, наприклад, такий собі: "Чоловік змушений завжди перебувати в стані військової готовності”. Виходить, що саме чоловік вічно змушений бажати свою кохану. А також у випадку, коли він відмовляється від близькості, то значить, що не любить або, що саме гірше, у нього з'явилася коханка. Це не завжди є істина! У чоловіка, а також у жінки може боліти голова або просто бути поганий настрій. Варто м'яко натякнути, що ти не проти зайнятися любов'ю. Ніжні дотики, відвертий погляд, легкий флірт куди дієві, ніж наполегливі докучання, образи а також закиди.

Правило № 1

Не варто наполягати на близькості, коли ти побачила, що зараз чоловік жодним чином не реагує на твої ласки. Твоя наполегливість викликає лише тільки роздратування. Краще допоможи йому розслабитися, а також ймовірно, він особисто виявить ініціативу.

Не смійся над невдачею

Сама велика неприємність будь-якого чоловіка - допустити відому помилку під час сексу. Але іноді таке трапляється: недостатня ерекція - психологічна проблема. Твоя задача - аж ніяк не загострювати на цьому зацікавленість, а навпаки, допомогти йому скоріше забути про цю дрібну неприємність.

Правило № 2

Якщо коханий в цей вечір виявився ніяк не на висоті, зроби вигляд, що ти не надала цьому ніякого значення, перемкни його інтерес. Нехай він відчує, що зараз тобі важливий не тільки лише секс разом з ним, а також він особисто.

Не час заради розмов

Вважається, що саме чоловік повністю беззахисний перед жінкою, яку бажає. В такий момент він готовий пообіцяти багато чого - а також нову норкову шубку, а також сережки з діамантами, а також нехай навіть обручку. Але ти просто використовуєш секс ніби засіб маніпуляції та не сприймаєш його розмови цілком серйозно.

Правило № 3

Хочеш поговорити про важливе? Заводь бесіду в якому місці завгодно, але не в ліжку. Так як чоловік не стане відчувати, що саме на нього тиснуть, а також швидше наважиться на серйозний крок.


Категорія: Сексуальні та інтимні поради | Переглядів: 1956 | Додав: radymo | Теги: правила постільного етикету | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]