phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:13
Твоя шкіра зневоднена - 5 ознак того

 

Якщо твоєму обличчю не вистачає вологи, воно подає сигнали. Запам'ятовуй, як їх розпізнати і що робити, щоб забути про цю проблему.

Жирний блиск проявляється швидше, ніж раніше.

Якщо ти перестараєшся з підсушувальними засобами, то обов'язково отримаєш зворотний ефект і можеш навіть спровокувати появу висипань. Матуючий крем використовуй тільки вранці, а ввечері - зволожуючий. Підбери сироватку з омега-3 і наноси її кілька разів на тиждень. Вона допоможе з часом нормалізувати роботу сальних залоз.

Антивікові засоби стали не так ефективні.

Навіть найактивніший ліфтинг-концентрат не дасть результату на дегидрированной шкірі. Насамперед нормалізуй водний баланс. Поєднуй догляд з позначкою anti age із зволожуючим. Відмінно працює така схема: омолоджуюча сироватка + крем з гіалуроновою кислотою.

На твоєму обличчі з'явилося подразнення, хоча косметику ти не міняла

Чутливий епідерміс таким чином повідомляє про те, що йому не вистачає вологи. Додай до догляду заспокійливу і поживну маски. Наноси через день протягом двох тижнів - ефект не змусить себе чекати.

Темні кола під очима стали більш помітними, хоча спиш ти стільки ж

Дивно, але зміни і в цій зоні можуть свідчити про порушення гідроліпідного балансу. Підбери легкий відновлюючий крем. Важливо наситити цю область вологою, але не перевантажити поживними компонентами. Шукай засоби з ментолом - вони моментально освітлюють шкіру і добре знімають набряки.

Ти помітила дрібні лущення в області щік і підборіддя

Коли до вродженої проблемі сухості додається ще й зневоднення, це неможливо приховати ніяким макіяжем - він тільки ще більше підкреслить недоліки. Не використовуй жорсткий скраб, щоб уникнути пересушування. Тобі, навпаки, потрібне активне живлення. Зміни гель для вмивання на очищувальну пінку. Вологе особа не витирай махровим рушником, а промокни паперовою серветкою, так ти швидше згладити лусочки. На ніч наноси відновлювальний концентрат.

 

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 1229 | Додав: adminA | Теги: твоя шкіра зневоднена - 5 ознак тог | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]