phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

22:09
Творці "Шерлока" обіцяють четвертий сезон. А фільми онлайн безкоштовно можна дивитися на uatv.tv

Творці популярного серіалу "Шерлок" (Sherlock) мають намір продовжити зйомки після закінчення третього сезону, повідомляють британські ЗМІ. Слід зазначити, що цю стрічку, а також інші фільми онлайн безкоштовно можна подивитися на сайті uatv.tv.

За словами британського актора Бенедикта Камбербетча, продовження зйомок детективного серіалу залежить від рішення трьох провідних авторів - самого Камбербетча, який грає детектива Шерлока Холмса, Мартіна Фрімена, який втілює образ доктора Ватсона, а також автора сценарію Стівена Моффата.

Камбербетч заявив, що він готовий до подальших зйомок у серіалі. За його словами, Фрімен і Моффат мають такі ж наміри.

"Ми хотіли б продовжувати те, що ми зараз робимо, у форматі, в якому це втілюється", - сказав Бенедикт Камбербетч про зйомки "Шерлока". "Я хотів би, щоб це тривало якомога довше, і я думаю, ми всі цього хочемо", - додав актор.

Він розповів, що Мартін Фрімен в останні два роки був дуже завантажений зйомками в кінотрилогії "Хоббіт" за творами Джона Толкіна, в якій він виконує головну роль Більбо Беггінса. Зйомки фільмів проходять у Новій Зеландії.

За словами Камбербетча, він підтримує дружні стосунки з Фріменом, хоча зустрічаються вони нечасто: "Ми бачимося, коли це вдається, проте життя - божевільна річ. Більшу частину останніх двох років його не було вдома, і він не бачив двох своїх маленьких дітей і свою дружину Аманду (Еббінгтон). Так що, коли він повертається додому, він цінує цей час на вагу золота".

Серіал "Шерлок" завоював популярність у Великобританії і в усьому світі, в тому числі в Україні. Період розповідей Артура Конан Дойля перенесено в наш час, їхні сюжети були значно перероблені з урахуванням сучасних реалій.

У 2010 і 2012 роках відбулися прем'єри двох перших сезонів серіалу по три серії щодня.

Зараз йдуть зйомки третього сезону, який також складається з трьох фільмів. Вони повинні бути показані по телеканалу BBC під час Різдвяних свят в нинішньому році.

У 2011 році серіал "Шерлок" був визнаний у Великобританії кращим драматичним серіалом року і отримав за це премію BAFTA.
Категорія: Цікаві поради | Переглядів: 1592 | Додав: admin | Теги: фільми онлайн безкоштовно | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]