phone вибачте за незручності mailМісячний календар
menu

19:38
У якому віці жінки найкрасивіші

 

Вчені не припиняють дивувати результатами всіляких досліджень. Цього разу вони вирішили обчислити середній вік найкрасивіших жінок на Землі.

Про це пише “Народна правда” з посиланням на “Експрес онлайн“.

З’ясувалося, що б’юті-індустрія, спрямована на збереження молодості, працює навіть дуже успішно. За словами медиків зі школи Бостонського університету, ще якихось 30 років тому середній вік найкрасивіших жінок становив 33,2 року, а зараз цей показник вже значно вищий – 38,9 років.

У своєму дослідженні експерти вирішили проаналізувати випуски журналу People у період з 1990 по 2017 рік.

Що цікаво, найкрасивішими жінками світу, як і раніше,  залишаються нестаріючі 59-річні Шерон Стоун, Мішель Пфайффер і 49-річна Джулія Робертс. Цих красунь досі не позбавили титулів.

Крім того, вчені відзначили, що з плином часу в списках найкрасивіших жінок з’являється все більше темношкірих німф – цей показник вже досяг 30%.

Нагадаємо, раніше був опублікований рейтинг ТОП-20 найкрасивіших жінок десятиріччя. Лідерство в цьому топі забрала Анджеліна Джолі.

Також названі дієві способи збереження жіночої краси. Фахівці з догляду за шкірою дають деякі поради, які допоможуть виглядати набагато молодше.

Нагадаємо, користувачі соціальних мереж виявили аккаунт Жаклін Берріді Пізано, чия зовнішність просто вражає свідомість. Гарною, доглянутою зовнішністю зараз нікого не здивуєш, поки не дізнаєшся, що італійці виповнилося 49 років.

У жінки є 29-річна дочка і навіть двоє онуків. Її сторінка в Instagram дуже швидко набула популярності, а її власниця – статус найсексуальнішої бабусі в світі.

Категорія: Корисні поради, як гарно виглядати | Переглядів: 970 | Додав: adminA | Теги: жінки найкрасивіші, який вік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]